Actualitate

UPDATE! CAZ SOCANT: Eleva umilita in ultimul hal de o colega GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 12 oct. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii

UPDATE 1: Din cate se pare, agresoarea este cunoascuta in liceu sub numele de Angy si are mai multe poze provocatoare pe un site de socializare. Urmariti mai jos o galerie foto cu eleva agresoare.

Un nou caz socant, care arata cat de „bine” educati sunt tinerii din ziua de astazi, a fost facut public de presa nationala. In imagini se poate vedea ca agresoarea o acuza pe eleva ca s-ar fi „bagat” intre ea si prietenul ei. Drept urmare, urmeaza o corectie umilitoare.

Eleva este scuipata si lovita, dupa care este pusa sa-si ceara iertare in genunchi. Mai mult, adolescenta cu atitudine, limbaj si comportament de chivuta o pune pe eleva sa-i sarute piciorul.

Materialul a fost trimis redactiei realitatea.net si deocamdata nu se cunosc mai multe detalii despre cele doua tinere.

Pe fondul unei aparente gelozii provocate de un alt coleg, agresoarea şi-a încolţit victima în faţa unei scări de bloc şi nu s-a lăsat pană nu fost sigură că a încercat toate metodele de tortură.

Eleva care a dat dovadă de asemnea cruzime este din Brăila şi învaţă în clasa a 11-a la un liceu economic din oraş. Are 17 ani şi cand nu este prea ocupată cu bătăile aplicate colegelor de şcoală adoră să se pozeze singură cu telefonul mobil, pe stradă sau chiar în sala de curs.

Colegii ei de clasă, mai în glumă, mai în serios, nu sunt străini de comportamentul agresiv al elevei iar unul dintre ei chiar a facut o remarcă cel pauţin interesantă la adresa ei „Ce faţă diabolică ai!”.

Adauga un comentariu