Eveniment-Social

Interlopul care a impuscat Diavolu` a scapat de puscarie

Publicat: 13 feb. 2008
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Interlopul care a impuscat Diavolu a scapat de puscarie
1

• Mare zarva ieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi – politistii l-au adus in catuse pe interlopul Catalin Costea, fost Bacauanu, si au fost nevoiti sa-l lase sa plece de mana cu avocatul din biroul procurorului • Bacauanu este acuzat de politisti ca l-a impuscat in mana pe un alt smecher poreclit Diavolu` • In fata clubului Motor s-au tras focuri de arma ca in filmele western

Mare zarva ieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi – politistii l-au adus in catuse pe interlopul Catalin Costea, fost Bacauanu, si au fost nevoiti sa-l lase sa plece de mana cu avocatul din biroul procurorului. Asta pentru ca politistii nu au reusit sa stranga toate probele pentru ca dosarul sa poata ajunge pe masa judecatorilor pentru solicitarea unui mandat de arestare preventiva. Oamenii legii erau siguri ca interlopul care la sfarsitul saptamanii trecute a incercat sa-l impuste pe un alt smecher cu un pistol cu aer comprimat va fi arestat pentru 29 de zile, insa varianta avocatului, conform careia ar fi vorba despre autoaparare, a schimbat datele problemei. Potrivit anchetatorilor, evenimentul a avut loc pe data de 9 februarie in clubul Motor din zona Tudor Vladimirescu.

Acolo, Costea s-ar fi intalnit cu Andrei Trocin, cunoscut in lumea subterana ieseana sub porecla de Diavolu` si ar fi incercat sa-l impuste. A tras patru gloante, insa doar unul l-a nimerit in zona mainii. „A scos un pistol cu bile pe care il avea asupra sa si a tras patru focuri asupra partii vatamate Andrei Trocin, cauzandu-i leziuni in zona mainii. Catalin Cotea este acuzat de comiterea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Respectand dreptul la aparare al inculpatului, procurorii au respins propunerea politistilor de arestare preventiva si asteapta efectuarea unor noi probe in dosar”, a spus ieri procurorul Nadia Albu, purtatorul de cuvant al Parchetului local. Varianta avocatului Christy Mirsanu este cu totul diferita de cea relatata de Diavolu` politistilor. Mai concret, avocatul sustine ca Trocin a plecat dintr-un bar din zona Pacurari spre clubul Motor din Tudor Vladimirescu pentru a-l intalni pe Bacauanu. Intre cei doi existau certuri mai vechi, iar acum Diavolu` a considerat ca este momentul sa rezolve problema. A venit inarmat tot cu un pistol cu aer comprimat. Cei doi s-au intalnit in fata clubului Motor si a urmat un schimb de focuri ca in filmele western. „In acest caz este vorba despre autoaparare clara, evidenta. Partea vatamata a scos pistolul si a tras cateva focuri, incercand sa-l impuste pe clientul meu. Acesta din urma s-a ferit dupa un stalp. Andrei Trocin s-a urcat pe bancheta din dreapta intr-o masina cu care vroia sa plece. A scos pistolul pe geam si a tras din nou. Atunci, clientul meu a ripostat pentru a nu fi impuscat. Noi avem martori si probe concrete ca a fost vorba despre autoaparare”, a spus ieri seara avocatul Mirsanu, aparatorul lui Catalin Costea. Trebuie mentionat ca interlopul a fost tinut o noapte in arest dupa ce in urma cu doua zile s-a prezentat la politie pentru a fi audiat.

Adauga un comentariu