Actualitate

Dezvaluiri incendiare despre gemenii secreti ai lui Relu Fenechiu – FOTO INCENDIARE

Publicat: 21 mart. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Anchetat penal, actualul ministru liberal Relu Fenechiu are un secret rusinos, dar si pervers in acelasi timp @ Dupa ce si-a plantat oamenii in institutiile deconcentrate de pe administratie, acesta vrea ca doi frati gemeni, adevaratii sai „fii secreti”, sa se catere pe cele mai inalte culmi, tocmai pentru a se infrupta din banul public @ Cei doi ar urma, cel mai probabil, sa fie pe pozitii cheie in administratia locala

Adevaratul dezmat ilegal la care se preteaza liberalul Relu Fenechiu atinge cote inimaginabilie si revoltatoare. Usor-usor, demnitarul, aflat la un pas de catuse, continua sa-si puna persoane aservite pe cele mai importante functii, platite cu bani grei din fonduri publice. Toate acestea, tocmai pentru a pune bazele unei adevarate caracatite corupte. Astfel, ultima lovitura pe care si-a propus sa o dea Fenechiu ii are in prim-plan pe doi frati gemeni, obscuri si fara mari performante manageriale sau institutionale. „Fiii secreti” sunt Alexandru si Andrei Muraru, ambii absolventi ai Universitatii Al. I. Cuza (UAIC).

Oamenii din umbra ai lui Relu pentru afaceri necurate?

Desi cei doi sunt betonati de CV-uri stufoase, acestia sunt considerati armele secrete ale lui Fenechiu, in pregatirea unor afaceri dubioase cu bani publici. Alexandru Muraru, membru al Partidului National Liberal (PNL), figureaza tocmai pe lista de consilieri ai actualului presedinte al Consiliului Judetean (CJ), Cristian Adomnitei. „Un individ care nu prea a facut nimic! Doar s-a plimbat si nu si-a indeplinit deloc atributiile. Nimeni nu intelege de ce iese la manifestari publice, fie administrative, dar si chiar culturale si ia cuvantul in numele autoritatilor locale? O perioada a fost chiar inlocuit ca si consilier, dar, mai nou, s-a intors doar pentru o perioada, pentru ca mai apoi sa fie dus la Bucuresti, bagat sub aripa ministrului Culturii, Daniel Barbu, om la care Relu Fenechiu face presiuni, si adus la Iasi pe o mare functie de director”, dezvaluie un important om de cultura iesean. Curios, anul trecut, PNL l-a propus pentru functia de membru al Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS). Totul s-a soldat cu un esec lamentabil al tinerei sperante liberale. Miraculos, Muraru a ocupat, in perioada 2005-2009, si postul de consilier la Cancelaria Prim-Ministrului al României, Calin Popescu Tariceanu, iar în intervalul aprilie-decembrie 2007, si de consilier personal al Ministrului Justitiei de la acea vreme, Tudor Chiuariu, tot unul dintre acolitii penali ai lui Relu Fenechiu. Mult mai modest, fratele lui Alexandru, Andrei, ocupa functia de secretar al Centrului de Studii asupra Comunismului si Postcomunismului. Acesta preda la Facultatea de Istorie a UAIC, dar in virtutea promisiunilor facute de „mentorul” sau in cariera, Fenechiu, nici el nu va fi lasat sa ramana un biet profesoras si, in viitor, este pregatit pentru o pozitie importanta la nivel de Ministerul Culturii.  

Adauga un comentariu