Actualitate

Puscariasul terorist

Publicat: 15 oct. 2008
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Puscariasul terorist
1

• O tanara abia intrata in lumea modei la o celebra firma din Occident a fost nevoita sa fuga din tara de frica unui detinut din Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi • Condamnat pentru trafic de droguri si proxenetism, Raj Mache se crede un adevarat tatic in spatele gratiilor • Acesta poate comanda de acolo orice bataie in oras • Barbatul a trimis mai multe mesaje de amenintare pe Internet din spatele gratiilor • Fata a fost batuta in fata blocului de oamenii pe care ii are Raj Mache in municipiul Iasi • Ieri, mama fetei a depus plangere la politie • „Sunt bolnav pentru ca m-ai tradat, m-ai vandut”, spune Raj Mache • Reprezentantul penitenciarului a refuzat sa-i faca o caracterizare detinutului • Reporterii BUNA ZIUA IASI au intrat in posesia unor fotografii facute de Raj Mache in celula, pe holul penitenciarului sau in sala de forta • Acesta s-a pozat pentru a-i arata fostei iubite cat este de smecher

Un detinut din cadrul Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi a facut o adevarata sedinta foto in celula si in sala de sport pentru a-i dovedi fostei sale iubite ca este un barbat adevarat, care poate face orice. Din spatele gratiilor, acesta a aratat ca poate urmari si aranja orice persoana aflata in libertate. Raj Mache a fost arestat in anul 2001 pentru trafic de droguri alaturi de prietena sa, Ana Hartrampf, iar acum, dupa ce fata a iesit din puscarie, o urmareste pas cu pas si o ameninta ca-i va distruge viata. Atat viata Anei Hartrampf, cat si a familiei sale a ajuns un calvar din cauza oamenilor pe care ii are Raj Mache in oras. Din cauza amenintarilor primite din partea fostului iubit, Ana Hartrampf a fost nevoita sa fuga din tara si sa stea ascunsa prin Europa pentru a nu fi gasita de interlopii care il respecta pe Raj Mache. Acum, fata a reusit sa-si indeplineasca unul dintre visele pe care le avea inainte de intra in puscarie, respectiv sa ajunga in lumea modei. In prezent, Ana Hartrampf aduce ideile de linii vestimentare pentru o cunoscuta casa de moda occidentala, dar si prezinta pe podium pentru respectiva firma. Daca nu ar exista aceste amenintari periodice din partea lui Raj Mache, viata acesteia ar putea fi caracterizata ca fiind una foarte frumoasa. In ultimii doi ani de puscarie executati la Iasi, tanara a inceput Facultatea de Arte George Enescu. A reusit sa-si finalizeze studiile universitare in strainatate, fiind nevoita sa fuga din tara din cauza lui Raj Mache. Ana Hartrampf a avut noroc de mama acesteia pentru ca lucreaza de cativa ani in strainatate si a putut sa o intretina la studii.

Poveste de dragoste

Povestea de dragoste dintre Ana Hartrampf si Raj Mache, unul dintre cei mai cunoscuti proxeneti din Iasi prin anii 2000, a inceput in urma cu aproximativ 10 ani. „Fata mea nu a stiut nici o secunda cu ce se ocupa acest baiat. Era la liceu cand l-a cunoscut. El era venit din strainatate cu bani, cu masini si probabil ca fata a fost impresionata la vremea respectiva. El avea si un copil dintr-o relatie anterioara, insa fata mea a stiut ca acel baiat este fratele lui si nicidecum copilul sau. Cand si-a dat seama ce fel de persoana este, era prea tarziu. Dupa ce si-a dat fata examenul de bacalaureat, imi amintesc ca el a batut-o foarte tare”, a spus mama fetei intr-o discutie cu reporterii BUNA ZIUA IASI. Potrivit anchetatorilor, in timpul relatiei cu Ana Hartrampf, Raj Mache se ocupa atat cu traficul de droguri, cat si cu proxenetismul. Tanara sustine ca nu a stiut nimic despre acest lucru. Pe data de 24 ianuarie 2002, politistii i-au ridicat pe cei doi si i-au arestat preventiv pentru trafic de droguri. La perchezitia efectuata in apartamentul lui Mache, au fost descoperite mai multe doze de canabis impreuna cu unele componente de rezina provenind din acest drog, insa Ana Hartrampf a sustinut ca nu a atins niciodata o tigara de canabis. La 21 de ani, dupa cateva luni de facultate, Ana a fost incatusata sub acuzatiile de complicitate la proxenetism si la trafic de droguri. Chiar daca stia ca prietena sa nu participase la traficul de droguri, Raj Mache a permis ca si aceasta sa fie arestata, fara sa o dezvinovateasca in fata procurorilor. Asta pentru ca acesta ar fi vrut sa o stie aproape de el, fie si in puscarie. „Fata mea a facut doua puscarii. A facut o puscarie in penitenciar si o puscarie cat a fost prietena acestui barbat”, a explicat mama fetei.

Batuta in fata blocului

Dupa un proces care a durat destul de putin, atat Ana Hartrampf, cat si iubitul sau au fost condamnati si bagati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi. Aici, barbatul a continuat sa o monitorizeze incontinuu si sa-i urmareasca fiecare pas. In timpul detentiei, fata inceput facultatea din nou si s-a facut remarcata datorita talentului sau la desen. Fata sustine ca in spatele gratiilor aceasta a incercat de mai multe ori sa-i spuna lui Raj Mache ca totul s-a terminat intre ei, insa el nu a inteles acest lucru si a continuat sa-i faca declaratii de dragoste. In octombrie 2006, fata a fost liberata, iar barbatul a considerat aceasta iesire ca un gest de tradare. Se simte abandonat si lasat singur in spatele gratiilor si incearca prin toate metodele sa-i faca rau Anei. La putin timp dupa ce a plecat acasa, tanara a fost batuta groaznic la intrarea intr-un bloc de pe Bulevardul Primaverii. Aceasta bataie a fost un semn de avertizare din partea lui Raj Mache. Baiatul care batut-o este plecat in Spania. Asta nu pentru ca i-ar fi fost frica de oamenii legii, ci pentru ca s-a apucat de munca acolo. Chiar daca mai are trei ani de stat in spatele gratiilor, Raj Mache stie fiecare miscare pe care o face Ana Hartrampf. Dupa ce tanara a iesit din puscarie, acesta i-a cumparat o cartela telefonica cu numar si i-a spus sa nu o schimbe niciodata pentru a putea fi sunata. Atunci cand Ana a aruncat cartela, a fost nenorocita in bataie.

Are acces la Internet?

Surprinzator, Raj Mache a trimis zilele trecute ultimele mesaje pe adresa de mail a Anei. Reporterii BUNA ZIUA IASI au intrat in posesia acelor mesaje, iar acolo sunt postate mai multe poze, facute cel mai probabil cu un aparat foto digital. Alaturi de poze, unul dintre mesaje contine o scrisoare in care barbatul isi exprima atat dragostea, cat si ura fata de Ana Hartrampf. „Eu te-am iubit cu adevarat si din partea mea pentru tine, doar pentru tine, a fost dragoste pura, uriasa, nu obsesie, fanatism, asa cum imi spuneai. Tot ce-am facut, bun sau rau, am facut doar in numele dragostei pentru tine. Sunt bolnav pentru ca m-ai tradat, m-ai vandut”, spune Raj Mache in scrisoarea adresata Anei pe Internet. Chiar daca detinerea de telefoane mobile sau aparate foto este interzisa in unitatea de detentie, Raj Mache si-a facut poze atat in sala de forta, cat si pe holul penitenciarului, dar si in celula. Mai mult, acesta suna destul de des de pe telefonul mobil. „Noi trebuie sa avem acordul detinutului pentru a furniza detalii despre acest caz. Cei care sunt prinsi ca fac astfel de lucruri sunt sanctionati”, a spus Gabriela Topoliceanu, purtatorul de cuvant al penitenciarului. Reprezentantul unitatii de detentie a refuzat sa spuna daca Raj Mache este un detinut problema sau este unul model. De asemenea, nici trimiterea mesajelor electronice pe Internet nu a fost explicata. Ieri a fost depusa o plangere la politie, iar familia Hartrampf spera ca oamenii legii sa-si faca treaba. In editia de maine vom reveni cu mai multe detalii.

Adauga un comentariu