Actualitate

Scene de toata jena in care a fost implicata o avocata din Baroul Iasi! Si-a facut de cap alaturi de iubit si de client! Toti au ramas cu gura cascata!

Publicat: 26 mai 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scene de toata jena in care a fost implicata o avocata din Baroul Iasi Si-a facut de cap alaturi de iubit si de client Toti au ramas cu gura cascata
1

@ Avocata nu a stiut nicio secunda ca este filmata in timp ce participa la o asemenea scena @ Pentru ca nu putea sa discute cu clientul in apartamentul sau, i-a propus sa mearga intr-un bar @ Pentru ca era noapte, a mers cu ea si iubitul ei @ In barul respectiv lucrurile au luat-o razna cu totul, iar avocata a inceput sa arunce cu sticle si cu scaune intr-un rival al clientului sau @ In urma cu doua zile, judecatorii de la Curtea de Apel Iasi au condamnat-o la inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii @ Va lucra la Cantina de Ajutor Social sau la Biblioteca @ Dupa scandal, Eliza Pasat s-a suspendat din avocatura si este inspector vamal la Albita

In prezent, Eliza Laura Pasat este avocat in Baroul Iasi, insa este trecuta pe lista celor incompatibili pentru ca nu mai profeseaza. A dat concurs la Directia Vamala si lucreaza in prezent la Biroul Vamal Albita pe functia de inspector vamal. Are 32 ani si atat prietenii cat si colegii sai stiu despre ea ca este o tanara cu cuminte, la locul ei, ambitioasa si cu rezultate profesionale foarte bune. Numai ca, in trecutul ei recent se ascunde o patanie care i-a adus o pata de toata frumusetea din cazier

Mai exact, a fost implicata intr-un scandal care a lasat masca atat pe toti cei prezenti cat si pe cei care au aflat ulterior. S-a enervat foarte tare pentru ca nu poate sta de vorba cu un client de-al sau, din perioada in care era doar avocat, si a facut un scandal monstru intr-un bar din Pascani.

Povestea este de-a dreptul surprinzatoare! In urma cu doua zile, avocata Eliza Laura Pasat a fost condamnata de magistratii de la Curtea de Apel Iasi la o pedeapsa de patru luni de inchisoare cu suspendare sub supraveghere pentru doua infractiuni: tulburarea linistii si ordinii publice si distrugere. A primit cate trei luni pentru fiecare dintre cele doua infractiuni, insa i-a fost acordat un spor de o luna in momentul in care pedepsele au fost contopite. De asemenea, judecatorii au decis sa o oblige pe Eliza Pasat sa faca munca in folosul comunitatii timp de 60 de zile.

„Impune inculpatei obligatia de a frecventa un program de reintegrare sociala derulat de catre Serviciul de Probatiune Iasi s-au organizat în colaborare cu institutii din comunitate. În baza art. 93 alin. (3) C. pen., pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o munca neremunerata în folosul comunitatii, pe o perioada de 60 de zile, în cadrul Cantinei de Ajutor Social Pascani sau Bibliotecii Municipale Pascani”, se arata in decizia instantei de judecata.

Alaturi de Eliza Pasat a fost condamnat si Neculai Todirenchi, de 38 ani, dar si Constantin Apetrei. Ambii au primit cate opt luni de inchisoare cu suspendare sub supraveghere. Primul este iubitul avocatei si cel de-al doilea mentionat este clientul cu care aceasta s-a intalnit in seara cu pricina.

Nu avea unde sa discute cu clientul si au plecat in bar cu totii

Incidentul pentru care Eliza Pasat patimeste acum s-a petrecut in noaptea de 8/9 noiembrie 2013 dupa ora 00:30. Constantin Apetri era cercetat intr-un dosar penal si a venit acasa la Eliza Laura Pasat pentru a-i cere consultatii juridice in legatura cu acest lucru. Locuia impreuna cu Neculai Todirenchi si cu un copil minor rezultat din relatia lor si nu era loc suficient acolo pentru a acorda consultatii juridice clientilor sai. Apartamentul era situat in imediata apropiere a unui bar care apartinea familiei Irimia.

„Ca urmare, pentru a putea discuta, inculpata Pasat Eliza Laura l-a invitat (pe client – n.r.) sa o insoteasca la barul Intreprinderii Individuale Irimia Ioan Ciprian. Pentru ca era noapte, inculpatul Todirenchi Neculai s-a dus si el cu ei. Inculpatii au vazut din strada ca in bar este lumina si ca mai multe persoane stateau la o masa aflata in directia usii de acces. Barul avea peretii din sticla”, se arata in rechizitoriul intocmit de procurori.

In noaptea respectiva, o alta tanara isi serba ziua de nastere impreuna cu prietenii. Pentru a le asigura intimitatea petrecaretilor, barmanul a incuiat usa de acces. Nu doreau sa mai intre alte persoane din afara.

Au fortat intrarea

Dupa ce au stat cateva minunte in fata barului si au insistat sa fie lasati sa intre inauntru, femeia care isi serba ziua i-a permis barmanului sa le deschida.

„Din inregistrarile de pe camera video existenta in exteriorul barului se observa cum cei trei inculpati stateau in fata usii, iar inculpatul Apetri Constantin a lovit de mai multe ori in aceasta cu pumnii si cu o moneda. Inculpatul Apetri Constantin era sub influenta consumului de bauturi alcoolice si avea in mana o doza de bere”, au explicat procurorii.

Dupa intrarea in bar a celor trei, unul dintre petrecareti, Constantin Vieru s-a ridicat in picioare. A sustinut la audieri ca i-a fost frica de noii veniti pentru ca acestia din urma erau pusi pe scandal. Vieru si Apetri s-au mai certat si lovit cu aproximativ o ora inainte de momentul reintrarii in bar. Incurajat de avocata sa si de iubitul acesteia, Constantin Apetri a inceput din nou sa faca scandal.

Eliza Pasat i-a spus de mai multe ori sa se linisteasca si chiar l-a oprit atunci cand a vrut sa-l loveasca pe Cristian Vieru. Au urmat cateva minute de liniste, in care barmanul le-a adus celor trei bauturile comandate. Numai ca, cele doua grupuri fiind in aceeasi incapere au inceput din nou cuvintele urate si scandalul. Eliza Pasat a luptat din rasputeri sa-i opreasca pe cei doi barbati de care era insotita sa nu-l loveasca pe Cristian Vieru.

Totul a fost inregistrat!

Pe inregistrarile video se vede foarte clar ca ea nu si-a dorit nicio secunda se ajunga la scandal si a facut tot ce a putut sa blocheze agresivitatea iubitului sau, dar si a clientului. Numai ca, la un momentdat, lucrurile au luat-o razna cu totul. Cristian Vieru a reusit sa-l puna jos pe Constantin Apetri si l-a lovit de mai multe ori.

„Pana in acel moment, inculpatul Todirenchi Neculai a fost tinut cu ambele maini de inculpata Pasat Eliza Laura, care incerca sa-l impiedice sa participe si el la bataie. Atunci, inculpatul Todirenchi Neculai a imbrancit-o pe inculpata Pasat Eliza Laura si s-a indreptat spre inculpatul Vieru Cristian”, au descris anchetatorii. Pentru a se apara, Vieru a inceput sa arunce cu sticle. De aici, toti au aruncat cu sticle si cu ce prindeu in rivalii lor.

 „Atunci inculpata Pasat Eliza Laura se duce si ia o sticla de pe tejghea si arunca cu ea, de la mica distanta, inspre inculpatul Vieru Cristian. Acesta s-a ferit. Vazand ca nu a reusit sa-l loveasca cu sticla, inculpata Pasat Eliza Laura a luat un scaun si l-a aruncat inspre inculpatul Vieru Cristian, care statea tot dupa tejgheaua barului. Dupa, aceasta a aruncat o sticla”, au completat anchetatorii.

 In aceasta modalitate au fost sparte inclusiv geamurile exterioare ale barului. O patrula de politie aflata in zona a auzit galagia si a intervenit in forta pentru aplanarea conflictului.

Adauga un comentariu