Local

Sentinta de infarct la Tribunalul Iasi! Doi dintre cei mai tari proxeneti din Iasi au fost executati! Doi interlopi periculosi au ramas si fara avere!

Publicat: 22 sept. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sentinta de infarct la Tribunalul Iasi Doi dintre cei mai tari proxeneti din Iasi au fost executati Doi interlopi periculosi au ramas si fara avere
1

@ Sunt unii dintre interlopii care au tinut sub teroare cartierul Tatarasi @ Ieri, judecatorii le-au facut o surpriza cum n-ar fi crezut niciodata @ Pedepsele primite de doi dintre cei mai periculosi traficanti de persoane din Iasi ar trebui sa-i descurajeze pe toti cei care activeaza in bransa @ Judecatorii le-au pus sub sechestru si bunurile

Ieri, judecatorii de la Tribunalul Iasi au decis condamnarea a doi dintre cei mai periculosi proxeneti din Iasi. Este vorba de Daniel Constantin Bujor si Ciprian Amariei. Pentru cei doi, judecatorii au stabilit unele dintre cele mai mari pedepse acordate in Iasi in ultimii ani pentru acest gen de fapte.

Mai exact, ambii au primit cate 12 ani si doua luni de inchisoare. Bujor trebuie sa mai stea, pe langa pedeapsa mentionata, inca 440 de zile in spatele gratiilor pentru ca avea un rest de executat dintr-o alta sentinta din anul 2010. Procurorii din cadrul Directiei de Investigarea Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Iasi (DIICOT) au monitorizat ani de zile activitatea celor doi, reusind sa afle detalii ingrozitoare despre modul in care lucrau.

Fetele erau ademenite cu tot felul de povesti si cu promisiunea unor locuri de munca bine platite dupa care erau violate si obligate sa se prostitueze. Pe data de 12 noiembrie 2016, Ciprian Amariei impreuna cu fratele sau Costel au fost protagonistii unui scandal de proportii intr-o sala de jocuri de noroc din Tatarasi. Acolo, fratii Amariei au incercat sa o rapeasca pe fiica vanzatoarei. Tatal fetei a intervenit si a iesit un scandal de proportii intre doua grupari de golani. Doar politistii au reusit sa calmeze spiritele si i-au retinut pe batausi.

Bujor a lucrat si singur

Procurorii de la DIICOT sustin ca Daniel Constantin Bujor a racolat prima victima, o minora, in perioada mai – septembrie 2015. Ulterior, pe data de 13 septembrie 2015, a intrat in discutii cu cea de-a doua victima, de data asta o fata care avea peste 18 ani. A continuat asa pana la inceputul anului 2016.

„In scopul de a obtine pe cai facile si ilicite sume de bani importante pe care sa le foloseasca pentru satisfacerea necesitatilor personale, ar fi racolat prin inducere in eroare, amenintari si violenta, in vederea exploatarii, pe victimele (…), pe care le-a cazat, le-a supravegheat, ingradindu-le libertatea de miscare, le-a exploatat prin determinarea la practicarea prostitutiei cu diversi clienti, in diferite locatii de pe raza judetului/municipiului Iasi”, au precizat anchetatorii.

Bujor posta anunturi de internet in numele fetelor, prin care arata disponibilitatea acestora la intretinerea de raporturi sexuale. Atunci cand fetele refuzau sa se mai prostitueze, erau batute si maltratate. Printre victime se numara si o fata care se afla in ingrijirea statului, intr-un centru de plasament.

Una dintre victime nu a mai rezistat si a povestit totul anchetatorilor. Atunci, Daniel Bujor a fost pus sub filaj, urmarit. I-au fost interceptate si ascultate inclusiv convorbirile telefonice. La audieri a spus ca este nevinovat si ca fetele s-au prostituat de buna voie, fara sa aiba el niciun amestec.

„Contrar apararilor formulate de inculpat pe parcursul urmaririi penale si in contextul audierii acestuia in cursul solutionarii propunerii de arestare preventiva, in sensul ca nu a savarsit niciuna dintre faptele retinute in sarcina sa, judecatorul de drepturi si libertati retine, in esenta, ca exista probe si indicii temeinice ce sustin ca presupunerea rezonabila ca acesta ar fi savarsit, in contextul faptic expus in referatul procurorului de caz”, se arata in decizia judecatoreasca prin care a fost arestat preventiv.

In prezent, se afla in spatele gratiilor, fiind arestat de la finalul lunii aprilie 2014. Prin decizia luata ieri, judecatorii le-au pus sechestru pe toate bunurile mobile si imobile pe care le au traficantii.

Adauga un comentariu