Magazin

Cartierul Visoianu – viseaza cu ochii deschisi!

Publicat: 28 sept. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Specialistii britanici au aratat conform unui studiu realizat pentru combaterea stresului si pentru o viata linistita ca oamenii care traiesc intr-un mediu agitat, stresant si aglomerat sunt predispusi infarctului.

O viata linistita si lipsita de stres incepe cu caldura si relaxarea de acasa.

Noul proiect din Cartierul Visoianu, situat la 1.7 km de capat CUG, este cotat ca fiind cel mai mare proiect imobiliar – rezidential din zona Moldovei. Cartierul se afla la 70 metri de statia pentru transport public in comun catre toate zonele orasului Iasi.

Inca de la inceput, acest proiect a fost gandit ca un mic oras, in interiorul caruia locuitorii pot benefia de avantajele unui stil de viata moderna. De aceea, proiectul de 8 blocuri turn de 12 etaje, dotate cu cate 2 lifturi ultramoderne, avand capacitatea de 13 persoane fiecare, va cuprinde un parc modern de joaca pentru copii amenajat pe cca. 2100 mp, un hypermarket de aproximativ 2000 mp, ce va cuprinde si o florarie, o spalatorie chimica, o farmacie moderna si o brutarie.

Spalatoria auto cu personal si self-service, sala de fitness cu zona spa si bazin de inot, gradinita si scoala primara particulara, parcarea subterana gratuita, despozitive speciale pentru parcarea bicicletelor, zona special amenajata pentru plimbarea animalelor de companie, spatiile verzi pentru recreere si pistele de alergare si pentru biciclisti sunt doar cateva dintre avantajele si privilegiile pe care locatarii le au in acest complex.

Proiectul de reciclare a gunoiului pri montarea de containere pentru colectarea selectiva a deseurilor este dezvoltat pentru a proteja mediul inconjurator.

Pentru ca dezvoltatorul este atent la nevoile celorlalti si in special la nevoile persoanelor cu dizabilitati, au dotat imobilele cu o platforma speciala ce faciliteaza accesul in imobil. De remarcat este proiectarea subsolul blocului ca un adapost ALA (adapost antiaerian) si zidaria din caramida BKS de 25 cm antiseismica .

Pentru ca siguranta este mereu cea mai importanta, dezvoltatorul a implementat un sistem video 24h/24h si agenti de paza la intrare.

Cladirile care respecta cele mai inalte standarde europene de siguranta si confort, finisajele de calitate si anii de experienta in constructii, ii recomanda pentru alegerea unui camin ideal.

Peste 650 de noi familii si-au gasit locul mult visat in cele 14 blocuri sau cele 20 de case.

Poti fi unul dintre ei!

http://cartierulvisoianu.ro

tel: 0743.700.400; 0729.700.400

Adauga un comentariu