Actualitate

EXCLUSIV/UPDATE! GRAV accident rutier la Baltati. Doua autoturisme s-au izbit violent. Sunt cel putin 5 victime, dintre care si doi copii – FOTO/LIVE VIDEO

Publicat: 10 ian. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

UPDATE – Traficul in zona s-a fluidizat. Au fost oameni ce au asteptat chiar si o ora pana s-a eliberat carosabilul.

UPDATE – In urma impactului, acul kilometrajului autoturismului Ford a ramas blocat la 120 km/h. Impactul a fost atat de puternic incat motorul autoturismului Ford a ramas in mijlocul drumului. 

UPDATE – Impactul a fost unul frontal, dintre un autoturism marca Ford si un autoturism marca VW Passat. 

UPDATE – Soferul care a decedat avea 30 de ani si lucra la o farmacie din Iasi. 

UPDATE – In urma accidentului au rezultat 6 victime. La fata locului au intervenit sase echipaje SMURD si SAJ. Un barbat a decedat iar trei adulti se afla in drum catre UPU iar doi copii se afla in drum spre spitalul Sf. Maria. 

UPDATE – Minorul in varsta de 4 ani a raspuns la manevrele de resuscitare si este transportat cu TIM-ul la spitalul Sf. Maria.

UPDATE – Din nefericire, in una dintre masini se afla si un un copil de 4 ani care acum este in stop cardio-respirator. In aceeasi masina se mai aflau 2 adulti si o alta minora in varsta de 6 ani. 

UPDATE – Soferul unui auto ar fi patruns pe contrasens si ar fi intrat in coliziune cu un alt auto. Soferul care ar fi patruns pe contrasens a decedat. Alte 2 persoane ar fi ranite grav.

Stirea initiala – In urma cu cateva momente, in localitatea Baltati s-a produs un grav accident rutier. Potrivit primelor date obtinute de reporterii COTIDIANULUI BUNA ZIUA IASI se pare ca ar fi vorba despre cinci victime..

In urma impactului au rezultat cinci victime: un mort care a fost proiectat prin parbriz si patru persoane incarcerate, printre care si doi copii, de 4 si 6 ani.

La fata locului s-au deplasat politistii rutieri, criminalistii, pompierii de la descarcerare impreuna cu mai multe echipaje medicale.

Vom reveni cu detalii. 

Adauga un comentariu