Actualitate

In ce lume traim? Doi caini de lupta NENOROCESC trei persoane in centrul Iasului sub privirea STAPANEI! Imaginile sunt de o CRUZIME rar intalnita! FOTO, VIDEO

Publicat: 14 ian. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Imagini socante vin de la Iasi dupa ce doi caini de lupta ataca dur trei oameni @ Animalele au scapat dintr-o curte si au muscat la intamplare, fara ca nimeni sa poata face ceva @ Oamenii din zona au spus ca sunt terorizati de mai mult timp de familia care detine cainii si au depus pana acum nenumarate sesizari @ Legile sunt prea blande, de aceea pana acum autoritatile nu au putut face mare lucru

Imagini cu un puternic impact emotional au fost inregistrate la Iasi. Doi caini de lupta ataca fara mila trei trecatori sub privirile stapanei. Ieri, in jurul pranzului, a avut loc incidentul care a fost la doar un pas de o nenorocire. Trei adulti au fost sfasiati de doi caini din rasa Boxer, detinuti legal de o familie din zona Podul de Piatra.

Situatia este de-a dreptul revoltatoare, avand in vedere ca acesti caini au bagat spaima in toti locuitorii. Nu de putine ori locatia in care se aflau acestia era ocolita de catre trecatori, iar asta se pare ca dadea o oarecare satisfactie proprietarilor.

Cu toate ca cele trei animale au atacat si au bagat in spital trei persoane, proprietara cainelui si apropiatii acesteia au tinut sa caute fel de fel de scuze si sa arate cu degetul spre vecini. Cert este ca in urma atacului, cele trei persoane vor avea nevoie de ingrijiri medicale pe o perioada lunga de timp si vor ramane cu semne pentru tot restul vietii.

"Pe strada Tanasescu a avut loc un incindent in care doi caini careu au sarit gardul curtii au muscat trei persoane, dintre care un barbat in varsta de 47 de ani, care a fost muscata la nivelul zonei genitale. Acesta a fost transpotat la spital cu avulsie de testicul stang si a fost dirijat catre sectia de Urologie de un echipaj SMURD. Celelalte doua persoane au fost transportate la Unitatea de Primirea Urgente de echipajele Serviciului Judetean de Ambulanta", prof. dr. a declarat Diana Cimpoesu, coordonatorul Unitatii de Primire Urgente Iasi.

Revolta in strada

Ieri zeci de oameni s-au adunat in fata casei in care erau tinuti cainii de lupta si au implorat autoritatile sa faca ceva. "Ne-am saturat sa traim sub teroare. Cu oamenii astia nu ai ce discuta, am incercat sa-i convingem ca acete animale sunt extrem de periculoase. Am depus plangeri la politie, au fost amendati, dar tot degeaba. Nu se mai poate… Uitati-va la ce s-a ajuns. Trei persoane au fost nenorocite ziua in amiaza mare. Chiar nu se poate face nimic? Nu este posibil asa ceva", a spus unul dintre locatari.

Proprietara cainelului se numeste Silvia Albu si se mandreste cu animalele ei chiar si pe retelele de socializare. Ea este sotia unui medic din Franta si locuieste de cativa ani in casa de pe strada Tanasescu.

"Aceasta este o situatie cu care ne confruntam de mai multa vreme. Nu este prima oara cand se intampla asa ceva. Cainii au mai sarit gardul si au atacat oameni. Nu poti trece pe strada din cauza lor. Eu am sunat la Politie dupa ce am fost atacat de ei, dar mi s-a spus ca nu au ce sa faca pentru ca nu sunt pe domeniul public si ca trebuie sa sara gardul sa muste pe cineva ca sa poata interveni. Iata ca acest lucru s-a intamplat, asa cum era de asteptat", decalara un locuitor de pe strada Tanasescu.

Cainii au ajuns la padoc

Ieri la locul incidentului a ajuns si o echipa de la Salubris impreuna cu un medic veterinar. Cei doi caini care au atacat au fost sedati, insa oamenii s-au revoltat. In aceeasi casa mai era tinut inca un caine de lupta, la fel de agresiv. Locatarii au spus ca vor bloca masina celor de la Salubris daca nu va fi luat si cel de-al treilea caine din casa. "Toti cei trei caini sunt extrem de agresivi. Sa fie luati odata pentru totdeauna. Ne-am saturat, nu mai vrem sa mergem cu frica pe strada din cauza lor. Familia asta este incredibila, parca fac orice sa ne tina sub teroare", a povestit o vecina.

Intr-un final de trei caini au fost luati din curte si dusi la padoc. Oamenii nu sunt insa pe deplin multumiti. "Au mai fost oameni atacati de cainii acestia. Chiar a fost nevoie de un asemenea atac ca sa faca autoritatile ceva? Nu spune nimeni sa nu ai un animal de companie, dar, cand a fost deja inregistrat un atac, trebuie luate imediat masuri. Daca mergeam la Politie ni se spunea ca sunt in curtea omului cainii si nu au ce face, daca mergeam la DSV ne spunea sa mergem la Politie si tot asa… ani la rand. Ar trebui inasprite legile", a completat vecina familiei Albu.

A ramas mutilat

Unul dintre barbatii atacati, Cornel Munteanu, a povestit prin ce a trecut imediat dupa ce a iesit din spital bandajat la mana. "Cainii au atacat… Au sarit pe o fata, apoi pe nepotul meu, m-am bagat si eu si asta a fost. M-a muscat de mana pe mine, iar pe nepot din zona genitala… Fetei i-au facut un picior praf… Voi depune plangere si voi cere daune. Nu se poate asa ceva… Te omoara pe strada…", a declarat Cornel Munteanu.

Politistii au intocmit un dosar penal si fac cercetari in acest caz. "Politistii au deschis un dosar penal pentru stabilirea intregii situatii de fapt. De asemenea, saptamana trecuta pe numele proprietarului a mai fost deschis un dosar penal pentru ca a lasat animalele nesupravegheate, iar acestea au incercat sa atace", a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Adauga un comentariu