Actualitate

Client VIVERTINE Iasi: „Veniti cu suc d’acasa sa evitati intoxicatii si bataie”. Nereguli cat casa la una dintre cele mai laudate sali de sport – FOTO

Publicat: 18 mai 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Mai multi clienti Vivertine se plang de conditiile din sala de sport @ In timp ce unii se tem sa nu fie plesniti de barmani, altii spun ca asteapta pe langa usi sa deschida cineva, cu toate ca programul este stabilit @ Cei de la Vivertine isi satisfac destul de greu clientii, insa trebuie stiut faptul ca patronatul administreaza si un site de tip sexshop, 4LOVE, unde se lauda cu un real succes @ Si uite asa, vanzand pastile de potenta si nu numai, patronatul a ajuns sa administreze sali de sport

Vivertine Iasi, sala de sport care se lauda cu aproximativ 4.000 de metri patrati aflati pe trei nivele, unde exista 150 de aparate de fitness si cardio, patru sali în care se pot face peste 50 de activitati de grup, un panou de escalada, doua bazine de înot, o zona SPA si peste 500 de vestiare, este zdravan criticata de clienti.

In cateva postari facute chiar pe pagina salii de sport se poate observa destul de clar calitatea serviciilor. Clientii nemultumiti, care au curaj sa-si spuna parerea despre aceasta sala de sport, au scris recenzii pe Facebook. Unii se plang de atitudinea personalului, altii de locurile de parcare, iar unii spun ca igiena lasa de dorit.

"Astazi am avut o experienta neplacuta cu fetele de la receptie. Acum o saptamana am fost contactata de o domnisoara/doamna foarte draguta care mi-a prezentat oferta actuala de achizitie a unui abonament all inclusive, pe un an, cu plata in rate. Tot atunci mi s-a spus ca voi primi un gift card la un salon de remodelare corporala. Dra/dna cu care am purtat conversatia telefonica mi-a spus sa o solicit in momentul in care ma decid sa-mi fac abonamentul. Buuun, toate bune si frumoase, oferta buna, ma decid sa fac abonamentul. Astazi ajung la receptie si rog fetele sa o cheme pe dra cu care am discutat. Imi spun ca nu e nevoie. Platesc abonamentul, scanam amprenta si fata de la receptie imi ureaza o zi placuta. Usor surprinsa, intreb de voucherul cadou. Imi intinde un voucher de analiza corporala, la Vivertine, de 90 de lei… si atat. Insist, ii zic ca trebuia sa primesc un alt voucher la un salon… Usor iritata, imi scoate plicul in cele din urma cu gift cardul. Cred ca fetele stiu foarte bine ca aceste gift carduri sunt pentru clienti, nu pentru ele", a spus o clienta Vivertine.

"Veniti cu suc d'acasa sa evitati intoxicatii si bataie"

"Am o parere buna despre locatie, însa un cetatean tatuat care facea pe barmanul la Vivertine m-a dezamagit. În primul rând, prin faptul ca prepara fresh-urile pe care i le-am comandat, scurgându-si zoaiele de pe mâini fix în storcatorul de fructe. Evident ca nu folosea manusi, mai ales dupa ce facea curat si mai butona mobilul intre timp. Aia e, nu are chiuveta, asa cum ar fi cazul într-o astfel de locatie, dar macar sa fi fost simtit si politicos. Iaca de ce: astept comanda de fresh-uri si cafele vreo douaj' de minute si nu mai vine, în conditiile în care la vizitele anterioare livrau în zona piscinei. Ma duc sa întreb de comanda, iar tipul, vizibil deranjat de pe FB, îmi face un semn înspre pahare si continua navigarea pe web. Deja îmi faceam planuri cum sa car cu doua mâini patru pahare, dintre care doua fierbinti, si întreb de o tava. Auzind pretentia mea, da tatuatu' barbos ochii peste cap de parca îi cerusem sa îmi spele masina. «N'am!», zice scurt cetateanu' si îsi vede în continuare de tastat. Zic, da niste manusi cu care sa manipulati mâncarea, nici d'astea nu aveti, la care tipu' face o grimasa de parca i-ar fi aparut în fata cel mai ciudat personaj din cel mai suspect vis al sau. Ridica asta o sprânceana în sus la mine, încât singurul gest de care mai fusai capabil, fu sa îmi apuc rapid si chinuit toate paharele si sa dispar catre piscina, cât mai departe de bar. Vrea fiica-mea fresh si nevasta cafea, dar nu sunt dispus sa iau si bataie pentru atâta lucru.
Asadar, când mai mergeti la Vivertine, veniti cu suc d'acasa sa evitati intoxicatii si bataie", spune un alt client Vivertine pe pagina de Facebook.

In recenziile de pe Facebook sunt multe pareri negative. Clientii se plang de foarte multe lucruri. "Astept langa usa de 20 de minute sa deschida cineva si nimeni nu raspunde la telefon sau sa vina sa deschida usa. Degeaba este pus programul ca incepe de la ora 06:00. Acum este 06:40 si nimeni nu este aici. A treia oara cand se intampla in ultimele doua luni", a spus un alt client.

Cei de la Vivertine isi satisfac destul de greu clientii, insa trebuie stiut faptul ca patronatul administreaza si un site de tip sexshop, 4LOVE, unde se lauda cu un real succes. Vanzand pastile de potenta si nu numai, patronul Cezar Amititeloaie a ajuns sa administreze sali de sport.

Adauga un comentariu