Actualitate

Exclusiv/Update! Accident mortal in zona Nicolina! O batranica a fost acrosata violent de un BMW – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 14 iun. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

UPDATE: "Femeia implicata in accidentul rutier era in curs de resuscitare. S-au facut eforturi uriase pentru a fi salvata, intrucat starea in care a fost transportata la UPU Sf. Spiridon era una foarte grava. Din nefericire, pacienta nu a mai raspuns la manevrele de resuscitare si am fost nevoiti sa declaram decesul", a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU Sf. Spiridon si coordonator SMURD Iasi.

UPDATE: Din nefericire femeia s-a stins din viata la spital, in ciuda eforturilor depuse de medici pentru a o salva. Victima intrase in stop cardio-respirator dupa momentul impactului, iar echipajul cu asistent al SAJ Iasi aflat in trecere a oprit imediat si a dispus manevrele de resuscitare, concomitent cu solicitarea unui echipaj cu medic. La locul accidentului a ajuns ulterior un echipaj TIM SMURD care a continuat resuscitarea impreuna cu cei de la SAJ Iasi. "In timp ce se deplasa catre o solicitare, un echipaj medical de urgenta cu asistent al SAJ Iasi a observat accidentul din zona Lidl Nicolina si a oprit imediat. Cadrele medicale au preluat o victima, femeie de aproximativ 65 de ani, inconstienta, cu traumatism cranio-cerebral sever, traumatism toraco-abdominal, traumatisme membre inferioare si superioare si multiple plagi la nivelul fetei si a membrelor. Pacienta a fost imobilizata si in timpul monitorizarii, in ambulanta, a intrat in stop cardio-respirator. Imediat au inceput manevrele de resuscitare, timp in care a fost solicitata interventia unui echipaj cu medic. A fost coordonat la caz un echipaj cu medic TIM SMURD, iar impreuna cu echipajul nostru au continuat resuscitarea si au transportat victima la UPU Sf. Spiridon in curs de resuscitare, cazul fiind unul foarte grav", a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

UPDATE: Femeia, in varsta de aproximativ 65 de ani, a traversat neregulamentar, iar dupa impact a fost aruncata la o distanta de aproximativ 10 metri.

Un accident rutier grav a avut loc in urma cu putin timp in zona Nicolina.

Potrivit informatiilor obtinute de reporterii BZI, o batrana a fost aruncata cativa metri in aer de un autoturism marca BMW.

Citeste si: EXCLUSIV/UPDATE! Accident rutier in Nicolina! Un motociclist a fost lovit de un sofer beat

La fata locului au intervenit politistii rutieri, criminalistii si un echipaj medical din cadrul SAJ Iasi.

Se pare ca starea victimei este extrem de grava.

Vom reveni cu amanunte.

Adauga un comentariu