Actualitate

Cum sa-ti dai seama daca ai facut sex

Publicat: 20 apr. 2009
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum sa-ti dai seama daca ai facut sex
1

Afisat la 10:46

Blogerul de pe siteul www.piticgratis.com continua seria de cursuri. Astfel:

Daca stai sa analizezi la rece, nu e mare filozofie la sex. Toata treaba e p***-n p****; sau p***-n substitut de p****; sau substitut de p****-n p**** sau, cel mai ciudat, substitut de p**** in substitut de p****. Variatii pe aceeasi tema care desi la prima vedere par finite, nu sunt, drept dovada faptul ca, cu toate ca nu s-a mai gasit nici o gaura noua in ultimii 5000 de ani, in fiecare an mai apare cate un expert nou, care ne explica cum vine cu stimularea prostatei prin vagin si alte agerimi.

Ati observat ca barbatii si femeile au moduri diferite de a masura anumite chestii legate de sex?

1. Partenerii:
Daca intrebi un tip cate gagici a futut in viata lui cam asa gandeste:

Geta se pune, ca i-am bagat un deget in p****, si e tot penetrare.
Mariana de doua ori, ca ne-am despartit si ne-am impacat dupa 3 luni si se vopsise in cap si se tunsese altfel deci tehnic era alta femeie.
Mirela, vecina se pune, chit ca aveam 6 ani si ne-am jucat de-a doctoru’ in boscheti.
Lori.. o Lori, am facut cybersex pe mirc. Ea imi spunea ca e uda si io faceam la**. S-ar putea sa fi fost un barbat, da’ plm, se pune.
Olga.. of Olga, la cele 120 de kile ale tale e clar ca faci cat doua femei.
12!

La femei e exact invers in minte:
Andei nu se pune ca a bagat numa capu’
Lu’ Vasile i-am facut numa la**.
Cu Gigi eram beata, el zice ca m-a fu*** da nu tin minte deci tehnic nu s-a intamplat pentru mine.
Cu Cristi nici n-aveam buletin, ce dracu’ nu se pune!
Mihai a terminat in 4 minute, pu** mea, si ala e sex…
Luca mi-a tras-o doar in cur.
3!

2. Pu**
Femeile iarasi, nu stiu sa masoare o pu**. In primul rand toate au fost pacalite in asa hal de mult ca aia de 14 are 18, incat chiar au impresia ca 14 e 18. Si motivul e simplu. Nu multe femei s-au dus sa se convinga cu rigla in mana ca 18 ala chiar e 18. Primul i-a zis ca e 18, al doilea ca e tot de 18 si era aceeasi marime, la al treilea deja are ochiul format. Se uita la ea si spune „ba, e 18 nu?” la care el raspunde „exact asta vroiam si eu sa sugerez!”, ca doar n-o sa spuna ca e mai mica decat crede aia ca e. Daca au convins-o altii inainte ca aia e 18, bea in cinstea lor si rade pe sub mustata. Si asa traieste saraca cu o conceptie gresita despre centimetraj toata viata.

Daca, totusi, se ajunge la faza cu masuratoarea, oricum femeia nu stie sa o masoare decent, din partea laterala a bazei, sa infiga capatul riglei in carne sanatos, sa mai scoata 0.4 milimetri, si sa mai adauge la sfarsit 0.4 mm ca nu e gradata de la inceput aia si sa aiba grija sa masoare pana-n crestetu’ pu***. Si mereu ii da cu un centimetru mai putin. Si cand ii explici frumos ca e 18, nu e 17, ea spune calma:

Ce mi-e 17, ce mi-e 18? Un centimetru acolo!

Femeie. Iti spun eu ce inseamna un centimetru acolo. Totul. TOTUL! E ca si cum te-ai uita la o mana si ai spune „Ce mi-s 4 degete, ce mi-s 5?” Ce ma, io-s de la Yakuza?

Si atata timp cat voi va cantariti nemancate, dupa ce v-ati epilat, pisat si scobit in nas ca sa scoateti doua kile in minus, avem si noi dreptu’ sa tragem de pu** pana mai iese un centimetru in plus. Noi ne facem ca nu ne prindem cum va cantariti voi si va credem pe cuvant si voi ne credeti ca o avem cat zicem noi ca o avem. Merge?

3. Calitatea sexului.
La femei calitatea se masoara complex: Durata, intensitate, variatiuni, scheme, orgasme, pasiune, preludiu, atmosfera, romantism si multe alte chestii. E ceva greu de cuantificat. Poezie

La barbati e mult mai simplu. Trebuie sa sune bine a doua zi cand se lauda la prieteni. Asa ca conteaza doar 3 chestii.
a) Durata. E irelevant ca o femeie poate sa se simta bine si-n 10 minute. Nu ai cum sa risti sa spuna la cineva ca te-a tinut 10 minute, oricat de misto au fost alea zece! Minim 40 de minute ca sa fii centaur. Nu conteaza ca ai baut 5 beri inainte ca sa nu simti nimic, te-ai gandit numa’ la bunica si catelusi morti si ai dat din cur o data la 5 secunde. Per total a fost un sex de cacat, dar pe ceas esti invingator. Poti sa zambesti multumit la ea, chit ca s-a prins de trucurile tale penibile si au fost cele mai plictisitoare 40 de minute din viata ei. Te-a tinut 40 de minute! Esti epic!
b) Cat mai multe gauri. Trebuie sa zici „i-am dat-o peste tot” a doua zi la prieteni. Nu conteaza ca ti-a bagat dintii in ea si ca ai dat de comoara maro cand ai intrat in pestera piratilor. Le-ai bifat.
c) Cat mai multe numere. Aici e irelevant cate ai dat in realitate, oricum spui 3+ daca te intreaba cineva. Sau daca nu te intreaba. Daca doar se aseaza langa tine in metrou.

Adauga un comentariu