Local

Sunrise Motors este noul partener Toyota Romania la Iasi

Publicat: 19 sept. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sunrise Motors este noul partener Toyota Romania la Iasi
1

Toyota Romania a anuntat ca incepand de luni 1 octombrie 2018 va colabora cu Sunrise Motors SRL, noul sau partener de la Iasi. La nivel national, Toyota este liderul segmentului Eco din Romania, cu o cota de piata de 73%.

Incepand cu 1 octombrie, marca Toyota va fi distribuita la Iasi de noul partener Sunrise Motors, care isi va desfasura activitatea in Soseaua Iasi-Tg. Frumos, km. 12, Iasi-Letcani. Pe aceasta cale, Toyota Romania doreste sa le multumeasca tuturor clientilor sai pentru increderea acordata marcii Toyota si sa ii asigure ca, in continuare, prin numirea noului partener, vor beneficia de servicii de vanzare si post-vanzare de calitate superioara, specifice marcii Toyota.

Din dorinta de a fi mereu alaturi de clientii care detin deja un automobil Toyota, echipa Toyota Romania va invita sa faceti o vizita noului partener. Incepand cu luna octombrie 2018, SUNRISE MOTORS va demara activitatea, oferind clientilor Toyota servicii post- vanzare si piese si accesorii originale Toyota. Apeland la serviciile TOYOTA IASI – SUNRISE MOTORS veti beneficia de produse si servicii de cea mai inalta calitate, in conformitate cu standardele Toyota. Toyota ofera prin retailerii sai autorizati o garantie standard de 6 ani sau 200.000 km in functie de primul termen atins, care poate fi extinsa pana la 9 ani. Pentru sistemul Toyota Hybrid garantia este de 10 ani in cazul autovehiculelor achizitionate prin intermediul retelei de retaileri autorizati Toyota. De asemenea, Toyota  Romania doreste sa reaminteasca clientilor ca eventualele interventii in cadrul perioadei de garantie se pot realiza doar la reparatorii autorizati de catre Toyota Romania.

Industria auto va trece prin transformari importante in perioada urmatoare, atat din perspectiva provocarilor tehnologice, cat si a schimbarii comportamentului clientilor, Toyota este pionierul electrificarii auto, dezvoltand propulsia hibrida inca din anul 1996 prin lansarea modelului Prius, acordand totodata o atentie deosebita relatiei cu clientul, prin nivelul serviciilor acordate. Calitatea, durabilitatea si fiabilitatea produselor este parte din ADN-ul Toyota impreuna cu ospitalitatea specific japoneza, omotenashi, care este reflectata de fiecare produs vandut si serviciu oferit. De asemenea, modelele Toyota beneficiaza de un bun raport calitate-pret.

Toyota Romania desfasoara campanii active de promovare atat pentru vanzarea produselor de cea mai inalta calitate, printre care se numara Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Toyota C-HR, Prius, Rav4, Land Cruiser, Hilux si Proace, cat si prestarea de servicii la standarde ridicate in cadrul service-urilor autorizate Toyota. Toyota Romania este importatorul marcilor Toyota si Lexus operand cu o retea de 22 retaileri si reparatori autorizati care acopera intreg teritoriul Romaniei si este liderul segmentului Eco din Romania, cu o cota de piata de 73% (conform raportului de livrari autoturisme APIA, ianuarie – iunie 2018).

Sunrise Motors este o companie condusa de Sandra Gradinaru, ce colaboreaza cu marci cu renume la nivel national si are o expertiza vasta in piata auto locala. Sunrise Motors este parte a grupului de firme Sandra ce beneficiaza de peste 25 de ani de expertiza in domeniul automotive.

Adauga un comentariu