Actualitate

Exclusiv/Update! Descinderi in forta la Iasi! Mascatii au intrat peste ei in casa – FOTO, VIDEO

Publicat: 10 oct. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

UPDATE: Potrivit datelor obtinute de BUNA ZIUA IASI, reteaua anihilata in aceasta dimineata de catre procurorii din cadrul DIICOT Iasi este una dintre cele mai periculoase din zona Moldovei, comercializa atat droguri cunoscute sub denumirea de etnobotanice, cat si canabis. Dosarul a pornit inclusiv de la unele plangeri ale parintilor copiilor care cumparau droguri de la membrii acestei retele. De-a lungul ultimilor luni, mai multi oameni disperati au venit inclusiv la sediul redactiei BUNA ZIUA IASI pentru a reclama faptul ca traficantii de droguri vand nestingheriti substante interzise copiilor, in principal in zona Podu Ros. Unul dintre cititorii BUNA ZIUA IASI a trimis in urma cu o luna inclusiv o fotografie cu apartamentul folosit de traficanti pentru distribuirea drogurilor. Faptele comise de membrii acestei retele sunt de o gravitate extrema, raportat la faptul ca victime directe sunt adolescentii care vor sa incerce senzatii tari pe bani putini. Victimele acestei retele au ajuns inclusiv sa nu mai aiba contact cu realitatea, sa nu isi mai dea seama ce e in jurul lor dupa ce au consumat droguri. 

UPDATE: Fortele de ordine au descins in 23 de locatii din zonele Podu Ros si Cantemir. Au participat la actiune si forte suplimentare din alte judete ale tarii.

In aceasta dimineata, ofiterii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) sub supravegherea procurorilor din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – DIICOT Iasi desfasoara mai multe perchezitii in mai multe locatii din municipiul Iasi. Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, vizati de perchezitiile ofiterilor sunt traficantii de etnobotanice.

Stire in curs de actualizare.

DIICOT a intervenit in forta! A fost destructurata o retea de traficanti de droguri

Este adoua operatiune uriasa desfasurata de ofiteri BCCO la Iasi in mai putin de o luna.  Ofiterii din cadrul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Iasi, impreuna cu luptatorii SAS, au reusit sa efectueze mai multe perchezitii in urma carora au confiscat o cantitate record de droguri. Dupa supravegherea activitatii infractionale a acestora pe parcursul a câteva luni de zile, corespunzatoare înfiintarii si ulterior cresterii culturii de canabis, s-a actionat pentru stoparea activitatii în momentul în care inculpatii au procedat la recoltarea plantelor. O parte dintre localnici nu au vrut sa sufle vreo vorba despre activitatea traficantilor, cu toate ca altii au povestit cat se poate de clar activitatea pe care o aveau strainii si au indicat si cativa localnici care lucrau in sere. Manuel Suarez Villarrubia (34 de ani, spaniol, capul retelei),  Luigi Vono (36 de ani, cetatean italian), Gonzales Vargas Angel (51 de ani, cetatean spaniol) si Tommaso Nicolato (28 de ani, italian) sunt cei patru cetateni care cultivau cannabis.

CONTINUARE: Minte MAFIOTA! Filmul din spatele celei mai mari capturi de DROGURI din Iasi! Traficantii aruncau cu bani peste tot pentru a castiga increderea si tacerea! FOTO, VIDEO

Adauga un comentariu