Economic Local

Director PSD din Primaria Iasi intra in afaceri cu spalatorii auto! De mai multi ani conduce o vulcanizare. Are nevoie de 40.000 euro – FOTO

Publicat: 17 oct. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Un consilier local PSD vrea sa deschida o spalatorie automata @ Clientul vine, introduce fisa, spala masina, fara sa fie nevoie de prea multi angajati @ Primaria a autorizat spalatoria in cursul lunii trecute @ "Eu vreau o spalatorie cu patru boxe. O singura boxa costa intre 5.000 si 10.000 euro. Nu am banii, cel putin anul asta", spune Crucianu @ Din vulcanizarea din aceeasi zona, Bogdan Crucianu a obtinut un profit de peste 25.000 euro

Bogdan Crucianu, consilier local PSD si director la Casa de Cultura a Studentilor, vrea sa-si extinda afacerile. Acesta are deja deschisa o vulcanizare pe Bd. C. A Rosetti din care incaseaza bani frumosi. Crucianu ar vrea sa-si extinda afacerea, mai ales ca a primit luna trecuta autorizatie de la primarie.

Conform autorizatiei, consilierul PSD intentioneaza sa deschida o spalatorie automata, afacere destul de banoasa. Insa, nu are si fondurile necesare, conform celor spuse de acesta.

"Eu vreau o spalatorie cu patru boxe. O singura boxa costa intre 5.000 si 10.000 euro. Nu am banii, cel putin anul asta. Eu am si vulcanizarea de langa. Ai vazut, nu este o stire (?!) …", declara Bogdan Crucianu.

Alesul local a primit autorizatia pe societatea Safe Dezvolt SRL, infiintata la inceputul acestui an. Afacerile au fost extinse pe terenul detinut de Fundatia Invatamantului Preuniversitar al Cooperativei Mestesugaresti Spiru Haret, in baza unui contract de inchiriere.

"Amenajare spalatorie auto automata: platforma si instalatii pe teren inchiriat – amenajare cu caracter provizoriu pe durata contractului de inchiriere. Terenul in suprafata de 306 mp este detinut in baza Contract de Inchiriere nr.37/30.03.2018, ce face parte din suprafata totala de 8.159 mp detinuti de Fundatia Invatamantului Preuniversitar al Cooperativei Mestesugaresti Spiru Haret", se arata in autorizatia emisa in luna septembrie.

Citeste si: Lovitura teribila primita de un milionar de top. A pierdut o suma incredibila, intr-o singura zi – GALERIE FOTO

Ce afaceri invarte

Conform datelor oficiale, Crucianu detine si societatea Safe Wheels Prest, cu obiect de activitate "intretinerea si repararea autovehiculelor". Cu un numar de sase angajati, anul trecut a inregistrat o cifra de afaceri de 204.572 lei, cu un profit de 22.658 lei si datorii de 25.915 lei. Nu in ultimul rand, pe Crucianu il mai regasim si in actionariatul societatii Safe Wheels Invest SRL.

Cu acelasi obiect de activitate, firma a avut in 2017 o cifra de afaceri de 645.897 lei, profit de 95.742 lei, datorii de 76.918 lei, cu un singur angajat. In aceste conditii, din afacerea deschisa pe bulevardul C.A. Rosetti, alesul local a obtinut anul trecut un profit de 118.400 lei, adica 25.739 euro. La aceasta suma se adauga indemnizatia de consilier local si director al Casei de Cultura.

Conform declaratiei de avere, Bogdan Crucianu detine un teren de 5.193 metri patrati in extravilanul comunei Letcani si 429 metri patrati in intravilanul municipiului Iasi. Se adauga o casa de 81 metri patrati si o anexa de 133 metri patrati. Are rate restante de 171.316 lei la nivelul finalului anului trecut. Din doua firme pe care le controleaza a incasat anul trecut venituri de 11.034, din indemnizatie suma de 10.674 lei, iar de la Casa de Cultura suma de 10.035 lei.

Adauga un comentariu