Actualitate

Socant! A fost sa se tunda la salonul Donna Carina, dar a iesit de acolo ingrozit: tanarul a ajuns de urgenta la spital cu urechea taiata – FOTO

Publicat: 11 nov. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Un tanar din Iasi a avut parte de o experienta total neplacuta in momentul in care a fost sa se tunda intr-unul din cele mai cunoscute saloane de infrumusetare din Iasi @ In timp ce se afla pe scaunul frizerului, clientului i-a fost taiata o bucata din ureche, lucru care l-a socat de-a dreptul pe ieseanul care s-a dus de urgenta la spital @ Medicii i-au recomandat sa faca un vaccin antitetanos si chiar un set de analize pentru a vedea daca nu s-a infectat cu hepatita @ Tanarul a cerut despagubiri de la salonul Donna Carina, dar dupa saptamani de asteptare nu a mai primit niciun raspuns @ Reprezentantii salonului de infrumusetare sustin ca vor analiza situatia si vor lua masuri

Experienta traita de un tanar din Iasi intr-unul dintre cele mai cunoscute saloane de infrumusetare din oras este de-a dreptul socanta. I. S. a fost in data de 19 octombrie la salonul de infrumusetare Donna Carina, aflat intr-un centru comercial din centrul Iasului.

Asezat pe scaunul frizerului, avand programare facuta in jurul orei 19:00, tanarul i-a spus stilistului ce preferinte are si a asteptat sa fie tuns.

Lucrurile au decurs oarecum normal, iar la final clientul salonului de infrumusetare a observat ca ii curge sange din zona urechii, ceea ce l-a speriat extrem de tare. I. S. a observat ca avea o taietura adanca la pavilionul urechii.

"Vreau sa reclam salonul Donna Carina din Palas Mall. Am fost vineri, 19 octombrie 2018, la ei pentru o frizura. Frizerul respectiv mi-a taiat o bucata de aproximativ 3 milimetri din pavilionul urechii. Nu stiu cum il cheama pe frizer, dar la iesire am observat ca imi curge foarte mult sange de la ureche si asta m-a ingrijorat foarte tare", a povestit I. S., tanar din Iasi.

Citeste si: Revolta pe Facebook impotriva Donna Carina! Doamnele dependente de coafuri de fite s-au "spovedit" in public! Unele spun ca au fost spalate cu forta!

A ajuns la spital si ii este frica de hepatita

Speriat de cele intamplate, ieseanul a mers de urgenta la spital, acolo unde medicii i-au recomandat sa faca un vaccin antitetanos, dar si un set de analize in caz de hepatita. "Dupa toate acestea a trebuit sa merg la urgente, unde mi s-a spus ca trebuie sa fac un vaccin antitetanos si un set de analize in caz de hepatita! La un salon asa scump nu credeam ca se întâmpla lucruri asa proaste! Nu recomand", a mai spus tanarul din Iasi.

Citeste si: DEZVALUIRI HALUCINANTE! Un frizer din Iasi este cel mai bun agent sub acoperire al politiei – FOTO, VIDEO

Dupa toate cele petrecute, I. S. era decis sa ceara despagubiri de la salonul Donna Carina si este suparat ca cei de acolo nu i-au raspuns nici pana acum. "I-am contactat pe cei de la Donna Carina, dar nu mi-au raspuns pana acum. Vreau sa cer despagubiri pentru ce mi s-a intamplat in salonul lor", a mai spus I. S..

Tanarul a asteptat trei saptamani sa primeasca un raspuns de la Donna Carina si cum acest lucru nu s-a intamplat, s-a decis sa-i reclame si sa povesteasca public patania lui.

Citeste si: Nu ratati! Actiunea va avea loc in cartierele din municipiul Iasi

Reprezentantii salonului de infrumusetare sustin ca vor trebui sa identifice toate detaliile in acest caz pentru a vedea ce s-a intamplat de fapt. "Inca nu stim exact despre ce este vorba, trebuie sa vedem daca persoana a fost la noi, pe ce scaun a stat si la ce frizer a fost. Eu am fost plecata doua zile si acum mi s-a comunicat acest lucru, angajatii au luat legatura cu persoana si i-am dat intalnire maine dimineata sa discutam despre ce este vorba. La noi nu prea se intampla incidente de gen, sunt multi oameni foarte bine pregatiti care lucreaza aici, iar sterilizarile se fac asa cum trebuie, deci, daca ar fi fost vorba despre un incident de acest gen, nu trebuie sa fie problema de sanatate", a spus Alice Pandelea, administrator Donna Carina.

Adauga un comentariu