Actualitate

Exclusiv! Accident rutier cu victime la Letcani! Au fost implicate trei autoturisme – FOTO, VIDEO/UPDATE

Publicat: 27 mart. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

UPDATE: In urma accidentului rutier in care au fost implicate trei masini, a rezultat ranirea a trei persoane. La accidentul rutier a intervenit un echipajh TIM si un SAJ B2 cu asistent. Cele trei victime au ajuns la Unitatea Primire Urgente din cadrul Spitalului ''Sf. Spiridon'' Iasi. M in varsta de 26 de ani a suferit o policontuzie, un traumatism cranio cerebral, un traumatism toraco-abdominal, o femeie in varsta de 49 de ani a suferit o fractura clavicula stanga, un traumatism bazin. Ultima persoana, o tanara in varsta de 18 ani a suferit un traumatism facial, un traumatism la genunchiul stang si un traumatism la soldul stang.

Stire initiala: In urma cu putin timp, un accident rutier a avut loc in localitatea ieseana Letcani. Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, in accidentul rutier au fost implicate trei masini, rezultand ranirea a doua persoane. Momentan nu se cunosc circumstantele in care s-a produs accidentul, dar nici starea de sanatate a persoanelor ranite.

EXCLUSIV! A fost activat PLANUL ROSU de interventie dupa ce un microbuz s-a rasturnat! Zeci de persoane au fost transportate la spital – FOTO, LIVE VIDEO

La fata locului se deplaseaza politistii rutieri si un echipaj de prim ajutor si echipaj SMURD. Oamenii legii vor stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Circulatia este blocata pe sensul Iasi-Podu Iloaiei.

Vom reveni cu detalii.

Adauga un comentariu