Actualitate

Dezvaluiri socante din curtea USR Iasi. Filiala sta pe un butoi cu pulbere. Deputatul Cosette Chichirau a tinut ascunse toate detaliile

Publicat: 17 apr. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezvaluiri socante din curtea USR Iasi. Filiala sta pe un butoi cu pulbere. Deputatul Cosette Chichirau a tinut ascunse toate detaliile
1

@ Circ total in judetul Iasi, cu o formatiune politica ce cauta candidati la alegerile locale prin mica publicitate @ Un partid care promoveaza ideea de oameni noi in politica a ajuns sa defileze in judetul Iasi cu tot felul de traseisti proveniti de la alte partide @ Liderii filialei judetene a Uniunii Salvati Romania au ajuns chiar sa fie implicati in scandaluri dupa scandaluri, care mai de care mai penibile

Un partid politic din judetul Iasi a ajuns sa-si minta simpatizantii pe fata. Desi militeaza peste tot pentru o scena politica fara traseisti, cu oameni noi, liderii organizatiei judetene a Uniunii Salvati Romania (USR) nu respecta cu niciun chip acest principiu.

In organizatiile din judet pe care le au, cei de la USR au promovat tot felul de traseisti, proveniti de la alte partide de buzunar si care acum "lupta" impotriva coruptiei. Partidul condus de Cosette Chichirau, unul din cei mai slabi parlamentari din istoria Iasului, promoveaza oameni care au schimbat partidele ca pe sosete si care acum se prezinta in fata electoratului ca politicieni curati si cinstiti. Este si cazul unor filiale ale USR din mai multe localitati iesene, organizatii coordonate de persoane trecute pe la formatiuni care aproape au disparut de pe scena politica si care au ajuns mana dreapta a deputatului scandalagiu Chichirau.

Este si cazul unui personaj din localitatea Holboca, comuna aflata la marginea municipiului Iasi. Marian Curmei a fost membru activ al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), partid de buzunar reprezentat la Iasi de afaceristul bataus Mircea Manolache. Acesta a fost si ales local UNPR Holboca. A facut campanie pentru UNPR, partid condus la nivel national de Gabriel Oprea, fost ministru de Interne, apoi pentru PMP, in urma fuziunii, si nu s-a limitat doar la aceste partide. Ulterior, tanarul Marian Curmei a ajuns in USR. Acesta s-a ocupat pana si de strangerea de semnaturi pentru initiativa "Oameni noi in politica", iar ulterior a fost numit responsabil cu campania de strangere de semnaturi pentru europarlamentare pe judetul Iasi din partea USR. Daca in 2016 a facut campanie pentru UNPR, Curmei a considerat ca trebuie sa se innoiasca sub aripa lui Chichirau si USR Iasi.

Acesta nu este singurul traseist din curtea USR Iasi. Un alt personaj care a trecut de la UNPR la USR este si Claudiu Iurascu de la Grajduri. Acesta a schimbat chiar mai multe partide de-a lungul timpului. Iurascu a fost la Partidul Social Romanesc si apoi consilier local UNPR. Acum, acesta a ajuns sa reprezinte USR, fiind chiar seful filialei din comuna Grajduri. Acestia nu sunt singurii reprezentanti "noi" ai USR din judetul Iasi. Partidul condus de Chichirau are si la Harlau un traseist in fruntea filialei locale. Liviu Ponor, cel care a ajuns sef peste filiala USR Harlau, a fost in trecut membru al Partidului Romania Unita (PRU), o alta formatiune de buzunar care s-a facut de ras la ultimele alegeri locale. Ponor a candidat din partea PRU, insa nu a rupt gura targului si s-a refugiat la USR. Acestia sunt doar o parte din traseistii care au ajuns la USR Iasi sub umbrela unor oameni noi in politica si care au ajuns protejatii lui Cosette Chichirau si a celor din jurul ei.

Citeste si: Scene de groaza in USR Iasi. Metode staliniste la varful filialei. Dezvaluiri uluitoare despre deputatul Cosette Chichirau- FACSIMILE

Scandalul e la el acasa in curtea USR Iasi. La inceputul acestui an au avut loc alegeri interne in curtea organizatiei. Liderul filialei iesene, deputatul scandalagiu Cosette Chichirau, a reusit sa-si ridice in cap membrii organizatiei, dupa ce a impus pe listele pentru alegerile interne pe unele persoane, fara a mai consulta Biroul Politic Local. Nu este de mirare acest lucru, din moment ce Chichirau cauta pe retelele de socializare candidati pentru alagerile locale din vara anului viitor in localitatile din judet. Deja, oamenii si-au pierdut increderea in acest personaj si cauta sa-si vada de treaba. Asa se face ca deputatul a ajuns sa lucreze cu traseisti si nu cu oameni care chiar sunt noi in politica.

Deputatul Cosette Chichirau este tocmai personajul care nu a vrut sa semneze un amendament pentru autostrada Iasi-Targu Mures, a fost cea care a facut mereu circ in Parlament si, mai grav, a incitat la scandal in timpul votului pentru Referendumul legat de familie, din decursul anului trecut. Acum, aceasta a ajuns sa racoleze traseisti pentru a pacali electoratul. Inainte de a iesi la vot, iesenii ar trebui sa stie exact cine sunt cei pe care ii voteaza, pentru a nu se lasa pacaliti de discursurile populiste ale celor de la USR!

Adauga un comentariu