Actualitate

RAZBOI total in lumea interlopa din Iasi! Cordunenii au depus plangere la politie! S-au facut retineri

Publicat: 24 mai 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
RAZBOI total in lumea interlopa din Iasi Cordunenii au depus plangere la politie S-au facut retineri
1

Se pare ca razboiul dintre clanul Corduneanu si cel al lui Vandam este departe de a se fi terminat. Ieri,  politistii din Iasi l-au retinut pe un membru important din clanul Vandam. Totul s-a intamplat din cauza unei plangeri pe care Petronel Corduneanu ar fi depus-o. Concret, Petronel Corduneanu ar fi fost injurat si amenintat cu moartea de catre Jean Mararas, unul dintre membri clanului Vandam.

Imagini VIDEO! A reinceput razboiul intre cele mai periculoase clanuri din Moldova! Numele Cordunenilor pomenit din nou! "Va iesi crima in mijlocul strazii"

In urma cu o saptamana, cele doua clanuri s-ar fi intalnit in biroul notarial ''Coste si Asociatii'' din Tg. Cucu, iar totul ar fi putut lua o intorsatura extrem de rea.  Pe data de 15 mai,  Jean Mararas a fost prezent, alaturi de Petronel Corduneanu in biroul notarial, iar totul putea degenera. Petronel Corduneanu s-a intalnit cu cei din clanul Vandam, concret, cu Jean Mărăraş, Constantin Vandam, Constantin Narcis, Constantin Caleea. Acestia l-ar fi amenintat pe Corduneanu, creand un mega scandal in interiorul biroului notarial. La momentul izbucnirii scandalului, Petronel Corduneanu se afla alaturi de Costel Cătălin Neguţescu. Unul dintre membrii clanului Vandam a inceput sa il provoace pe Petronel.

Incepe un nou razboi intre interlopii din Iasi? Florin Salam a cantat o alta melodie: ''Cand apar indienii…'' – VIDEO

Scandalul a izbucnit, iar angajatii biroului au apasat butonul de panica, moment in care membrii clanului Vandam au parasit biroul. Cearta a continuat afara, unde Jean Mararas a continuat sa il ameninte pe Petronel. Judecatorii au aprobat propunerea politistilor de a-l retine pe Mararas pentru 24 de ore. Avocatul clanului Vandam a declarat ca o simpla contraventie a fost transformata in retinere datorita notorietatii clientului. Jean Mararas, in varsta de 21 de ani, fratele lui Constantin Vandam, si-a castigat notorietatea fiind unul dintre cei mai violenti membri din familia. In trecut acesta ar fi amenintat cu sabia pe unul dintre membrii clanului Corduneanu.

Razboiul, care parea mocnit, a reinceput in urma cu ceva timp, atunci cand Florin Salam a cantat o melodie pentru Costel Corduneanu, melodie in care versurile erau o insulta la adresa tiganilor: ''Sa dispara indienii atunci cand apar Cordunenii.''

 

Adauga un comentariu