Actualitate

Patronul de la Fratelli, implicat intr-un scandal-monstru la Aeroportul Iasi. A fost nevoie de interventia politistilor si a jandarmilor pentru a-l potoli pe scandalagiu. Vezi de la ce a pornit totul

Publicat: 21 iun. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Patronul de la Fratelli implicat intr-un scandal-monstru la Aeroportul Iasi. A fost nevoie de interventia politistilor si a jandarmilor pentru a-l potoli pe scandalagiu. Vezi de la ce a pornit totul
1

@ Scene desprinse dintr-un film de prost gust au avut loc ieri, in zona Aeroportului International Iasi @ Unul dintre patronii clubului Fratelli a provocat un scandal-monstru de fata cu zeci de calatori ramasi consternati de gesturile individului @ Acesta nu a respectat conditiile de securitate din perimetrul aerogarii si a incercat sa-si faca de cap de fata cu politistii si jandarmii prezenti in fata terminalului de pasageri

Imagini socante pe Aeroportul International Iasi. Unul dintre patronii clubului de fite Fratelli a ajuns sa faca un scandal cat casa in fata a zeci de pasageri ce asteptau in zona Terminalului T3. Catalin Leahu, unul dintre afaceristii controversati din oras, a fost ieri la aeroport in jurul orei 13:30, pentru a ajunge la cursa Wizz Air spre Bergamo ce urma sa plece la ora 14:15.

In acel moment insa, zona Terminalului T3 era blocata de fortele de ordine ce asigurau securitatea la sosirea aeronavei Tarom de la Tel Aviv. Aceasta cursa are regim special, iar plecarile si aterizarile sunt atent monitorizate de fortele de ordine.

Practic, in perioada in care o cursa cu destinatia Tel Aviv aterizeaza sau decoleaza in perimetrul aerogarii, circulatia este restrictionata, se coboara bariera, iar masinile trebuie sa stationeze. Aparent, Catalin Leahu nu a inteles acest lucru si s-a apucat sa faca un scandal monumental. Oamenii aflati la fata locului l-au vazut pe Leahu coborand dintr-un autoturism marca BMW, luandu-se la cearta cu politistii si jandarmii ce asigurau paza acolo. De altfel, martorii au aratat cum Leahu a facut un scandal monumental atunci cand a fost rugat sa se legitimeze.

Vezi si: Organizatorii Afterhills isi vand masinile pentru ca nu au bani sa plateasca artistii? FOTO

"A facut un show grotesc pe la Terminalul T3. A coborat din masina pus pe scandal, ca e patronul de la Fratelli, ca o sa vada ei, ca el face, ca drege, ca o sa depuna contestatie si ca ei nu stiu cu cine se pun. A facut un circ urias pe acolo. S-a luat in gura cu polistisii si jandarmii, care au alergat dupa el pentru a-l legitima. Nu a vrut prima data sa se legitimeze si a continuat sa faca circ", a spus o persoana care se afla in zona Terminalului T3 in acel moment.

Leahu era nemultumit ca nu poate inainta cu masina mai aproape de terminal si ca i se blocheaza accesul. Individul nu a inteles faptul ca zborul de la Tel Aviv este unul cu regim special si ca securitatea este mult mai stricta in acel moment.  
In cele din urma, Catalin Leahu a fost amendat de politistii de la Transporturi, nu inainte de a se mai lua o repriza la harta cu fortele de ordine din perimetrul aerogarii. Leahu s-a ales cu o amenda contraventionala la legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de încalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Si conducerea aerogarii iesene a confirmat incidentul. "A fost un incident de acest gen in cursul zilei de astazi (ieri- n.r.). Au mai fost astfel de incidente si in alte dati, fortele de ordine de la aeroport avand de-a face cu persoane ce provoaca scandal in mai multe randuri", a spus Catalin Bulgariu, directorul Aeroportului International Iasi.

Vezi si: EXCLUSIV/UPDATE! Retineri soc in interiorul Aeroportului Iasi! Doi DJ care au mixat la Afterhills, prinsi cu droguri de mare risc – LIVE VIDEO

Catalin Leahu este asociat cu Bogdan Gheorghiu, un alt afacerist controversat. Cei doi au clubul Fratelli si sunt cei care au initiat festivalul Afterhills. Ambii au fost implicati in diverse scandaluri de-a lungul timpului, clubul din centrul Iasului fiind deseori gazda unor scene socante. Mai mult, nici in ceea ce priveste Afterhills lucrurile nu sunt atat de roz. Pentru a putea face rost de bani, cei doi au inceput sa vanda chiar si masinile personale. In plus, firma care se ocupa de festival a iesit pe minus in ultima editie, gaura financiara fiind una cat se poate de evidenta. 

Adauga un comentariu