Actualitate

Se nasc ipoteze socante in cazul mortii tanarului de 30 de ani! Povestea nestiuta din spatele suicidului care a ingrozit un oras intreg

Publicat: 09 iul. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Se nasc ipoteze socante in cazul mortii tanarului de 30 de ani Povestea nestiuta din spatele suicidului care a ingrozit un oras intreg
1

@ Noi detalii socante ies la iveala in cazul tanarului in varsta de 30 de ani, care a fost gasit decedat intr-un apartament din Iasi, in cartierul Tatarasi @ Se pare ca Olivian se confrunta cu mai multe probleme si deceptii, pe care nu a putut sa le depaseasca @  Se creioneaza o noua ipoteza socanta in acest caz @ Care sunt toate motivele pentru care Olivian Chelaru a consumat o cantitate uriasa de alcool si de pastile, punandu-si astfel capat zilelor

Olivian Chelaru, un tanar in varsta de 30 de ani, din Iasi, a fost gasit decedat in cursul zilei de luni, intr-un apartament din cartierul Tatarasi, in care locuia in chirie. Moartea acestuia a lasat in urma multe semne de intrebare, mai ales in randul celor apropiati, dar si in randul celui care nu l-au cunoscut.

La doar o zi dupa ce acesta a fost gasit mort in locuinta, de catre cel mai bun prieten al lui, au inceput sa se nasca alte ipoteze socante, dar care trebuie sa fie luate in calcul. Pana astazi, motivul pentru care Olivian Chelaru s-a sinucis era unul singur, cel exprimat prin biletul de adio, pe care anchetatorii l-au gasit in locuinta tanarului. Astfel, acesta a explicat ca nu mai suporta sa traiasca singur, cu ideea ca fata pe care a iubit-o s-a stins cu doar trei saptamani inainte ca el sa-si puna capat zilelor. Vocile care l-au cunosut pe tanarul iesean sustin ca acesta se confrunta si cu alte probleme si deceptii, care ar fi putut sa-l duca cu gandul la un asemenea gest.

Reamintim ca Olivian Chelaru s-a sinucis in apartamentul in care statea in chirie, consumand o cantitate mare de alcool cu pastile, combinatie care i-a fost, intr-un final, fatala. Totodata, medicii care au intervenit la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-l ajuta, tanarul fiind decedat de aproximativ doua ore de la momentul in care a fost descoperit de cel mai bun prieten al lui.

Se nasc noi ipoteze

Din momentul in care vestea mortii lui Olivian Chelaru a inceput sa circule in presa sau pe retelele de socializare, unde prietenii si apropiatii si-au exprimat regretul pentru aceasta pierdere, in Iasi au inceput sa apara noi ipoteze socante, care ar putea reprezenta explicatii pentru decizia pe care a luat-o tanarul in varsta de 30 de ani. Se pare ca, pe langa drama prin care a trecut in urma aproximativ o luna, Olivian ascundea si alte probleme, peste care nu a putut sa treaca.

Apropiati ai tanarului, care au luat legatura cu reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi, sustin ca acesta are o poveste de viata tumultoasa si a trait o poveste de dragoste care s-a incheiat cum nu se putea mai rau. Acesta s-ar fi insurat, pentru prima oara, la o varsta frageda, pe cand avea doar 18 ani. Cu toate acestea, mama tanarului ar fi fost impotriva relatiei dintre cei doi si a reusit, intr-un final, sa-i desparta. Astfel, cei care l-au cunoscut pe Olivian sustin ca acesta a fost foarte afectat de acest lucru, motiv pentru care nu mai tinea legatura cu mama sa si s-a indepartat de familie.

Vezi si: EXCLUSIV! Un tanar de 30 de ani s-a sinucis de dragul iubitei sale, intr-un apartament din Tatarasi! Biletul de adio este infiorator! Iata ultima lui dorinta! FOTO, VIDEO

Alte voci sustin ca tanarul avea mai multe datorii

Povestile de iubire pe care le-a trai de-a lungul anilor nu ar reprezenta singurele probleme din viata ieseanului care a decis sa-si puna capat zilelor. Unele persoane care l-au cunoscut sustin ca Olivian avea multe probleme financiare. Totodata, se pare ca acesta avea mai multe datorii, pe care nu le-a putut achita la timp, catre diverse persoane din oras. Aceleasi voci sustin ca toate aceste probleme, cumulate, l-au afectat foarte mult pe tanarul in varsta de 30 de ani, care nu a mai gasit alta solutie decat sa-si puna capat zilelor.

Reamintim ca politistii ieseni au demarat o ancheta, pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat in ziua de 8 iulie 2019, in apartamentul in care Olivian Chelaru si-a pus capat zilelor.

Adauga un comentariu