Eveniment-Social

INFIORATOR! Drama de proportii intr-o familie din cartierul Alexandru cel Bun! Parintii, cercetati pentru ucidere din culpa dupa ce copilul de 2 ani a cazut pe geam!

Publicat: 12 iul. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Drama intr-o familie din Iasi @ O clipa de neatentie din partea parintilor a insemnat moartea unui copil in varsta de doar doi ani @ Micutul a cazut de la etajul noua al unui bloc din cartierul Alexandru cel Bun @ Medicii au incercat sa-i salveze viata, insa acest lucru a fost imposibil @ L-au readus la viata, dar copilul a pierdut, in cele din urma, lupta @ Acum, parintii copilului s-au ales cu dosar penal @ Iata cum s-a intamplat totul si cum a ajuns un copil in varsta de doar doi ani sa cada de la etajul noua, pierzandu-si viata @ Ce facea tatal in momentul in care micutul a cazut in gol

O familie din Iasi trece printr-o drama incredibila, dupa ce copilul lor, in varsta de doar doi ani, a cazut de la etajul al noualea al unui bloc din cartierul Alexandru cel Bun. O clipa de neatentie din partea parintilor a condus la acest accident, pe care nimeni nu si-l poate explica.

Joi seara, in jurul orei 19:45, un apel la numarul unic pentru situatii de urgenta, 112, a pus pe jar echipajele medicale si echipajele de Politie din Iasi. Vocea din telefon anunta ca un minor a cazut de la etajul noua al unui bloc si are urgenta nevoie de ingrijiri medicale.

"In cursul zilei de joi, in jurul orei 19:45, un apel la numarul unic pentru situatii de urgenta, 112, a anuntat ca un copil in varsta de doi ani a fost victima unei cazaturi de la inaltime. La fata locului s-a deplasat un echipaj medical cu medic. In acel moment, pacientul a fost gasit in stop cardio-respirator. Astfel, cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare si s-a decis ca pacientul sa fie transferat imediat la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului pentru Copii «Sf. Maria» din Iasi", precizeaza prof. dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi.

Copilul in varsta de doi ani, care a fost gasit de catre echipajele medicale, era in stop cardio-respirator. Acesta suferise politrauma, iar cadrele medicale au incercat sa aplice manevrele de resuscitare. In prima instanta, copilul a fost readus la viata, fiind scos din stop cradio-respirator pentru aproximativ zece minute. Cu toate acestea, starea minorului era deosebit de grava, iar stopul cardio-respirator s-a reinstalat. De aceasta data, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata copilului.

Vezi si: Calatorie cu peripetii pentru pasagerii unui tramvai din Iasi! O ieseanca aduce acuzatii grave! Spune ca tramvaiul in care se afla a ramas fara frane

Parintii s-au ales cu dosar penal

La fata locului s-a deplasat, de urgenta, si un echipaj de Politie, care a demarat cercetarile pentru a stabilit ce s-a intamplat in acea seara in casa familiei care locuieste in cartierul Alexandru cel Bun. Din informatiile care au aparut pana acum, se pare ca minorul in varsta de doi ani se afla acasa doar cu tatal lui, un barbat in varsta de 35 de ani. O clipa de neatentie l-a costat scump pe acesta. Se pare ca barbatul si-a luat privirea de la copil cateva minute, timp in care a strans mai multe jucarii care erau imprastiate prin casa. Acest interval de timp a fost suficient pentru ca minorul sa ajunga pe marginea geamului, de unde a cazut in mod accidental.

Totodata, de mentionat este faptul ca oamenii legii au deschis in aceasta cauza un dosar penal, iar parintii copilului sunt cercetati acum pentru ucidere din culpa.

"In seara zilei de joi, in jurul orei 19:45, am fost sesizati prin apel la numarul unic pentru situatii de urgenta, 112, cu privire la faptul ca un minor ar fi cazut de la etajul noua al unui bloc din municipiul Iasi. Minorul de doi ani si jumatate a fost transportat la spital unde ulterior a decedat. In cauza a fost intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii uciderii din culpa. Totodata, s-a dispus efectuarea necropsiei in vederea stabilirii cauzei decesului", a declarat Ioana Bilea, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Adauga un comentariu