Actualitate

Detalii HALUCINANTE! Demascarea „PRINTESEI” incoronate pe siteurile de videochat! Ce au descoperit medicii, dupa ce i-au examinat copilul! Risca puscarie!

Publicat: 13 aug. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detalii HALUCINANTE Demascarea PRINTESEI incoronate pe siteurile de videochat Ce au descoperit medicii dupa ce i-au examinat copilul Risca puscarie
1

@ Ies la iveala noi amanunte despre tanara mama care practica videochatul si isi neglija copilul @ In timp ce femeia asteapta sa fie expertizata de medicii de la Institutul de Psihiatrie "Socola", copilul sau a ajuns pe mana medicilor de la Spitalul de Copii "Sfanta Maria" @ Fetita are cateva probleme de sanatate destul de grave, iar acum medicii, impreuna cu reprezentanti ai DGASPC, cauta solutii

Povestea Alexandrei Cristina Tarnoveanu, tanara mama care isi incuia copilul in casa cu zilele si practica videochatul, este departe de a se termina.

Tanara se afla internata la Institutul de Psihiatrie "Socola", iar fetita ei de doi ani si sase luni este in grija medicilor de la Spitalul "Sfanta Maria".

Reporterii BZI au discutat cu cei care au grija de micuta si au aflat ca aceasta are multe probleme de sanatate, unele dintre acestea fiind dobandite din cauza indiferentei mamei sale.

"Nu putem formula in acest moment un prognostic clar. Va fi nevoie de un asistent maternal specializat in recuperarea copiilor cu tulburari din sfera afectiva. Ea are un autism minor, deci in momentul in care vorbesti despre asa ceva, inseamna ca acel copil are o anumita raceala si o lipsa de implicare, informatiile din mediul extern neajungand la el. Incercand sa-i captezi atentia, copilul priveste in alta parte, are crize de agitatie si, in general, nu se poate lucra cu acesta. Ea, la varsta de 2 ani si aproape jumatate, nu are un limbaj, nu rosteste nici macar un cuvant", a precizat dr. Maricel Burlacu, de la Spitalul de Copii "Sfanta Maria".

Vezi si: O tanara focoasa din Iasi a vrut sa dea lovitura cu videochat-ul! N-a crezut niciodata ca ar putea ajunge aici!

Neglijenta mamei a dus la problemele fetitei?

Medicii au constatat ca micuta sufera de o forma de autism. Acum, acestia incearca sa afle daca este vorba despre ceva genetic sau despre altceva. "Din punct de vedere fizic, atat examinarea noastra, cat si a celor de la Institutul de Medicina Legala au fost in limite acceptabile, descoperindu-se doar niste vanatai, niste echimoze, dar care erau probabil urmare a procesului de joaca. Nu erau semne de violenta fizica asupra fetitei. Iar din punct de vedere al ideii ca ar fi fost infometata, aceasta nu arata malnutrita in adevaratul sens al cuvantului, ci arata obisnuit, suferinta majora fiind cea de ordin psihic. Este, insa, foarte greu de spus daca aceasta suferinta, incadrabila intr-un sortiment de autism, este generata genetic sau daca este o urmare a neglijentei mamei. Nu am putut transa intre cele doua forme de autism. Una indusa prin nestimularea si nedezvoltarea afectiunii, pentru ca noi ca parinti ii umanizam pe copii, oferindu-le dragoste, sau o forma genetica", a mai precizat medicul.

Vezi si: Poveste extrem de fierbinte! Aceasta contabila din Iasi s-a apucat de videochat ca sa-si ajute sora, directoare de banca! Cum i-a fost aflat secretul! FOTO

Echipa care a salvat un suflet

In acest caz, s-a format o echipa zdravana pentru salvarea micutei din apartamentul groazei. In timp ce mama fetei, Cristina Tarnoveanu, era preocupata de tatuaje, videochat si de felul in care arata, fetita acesteia era uitata in casa. Cosmarul micutei s-a terminat insa, iar de acum va avea sansa sa traiasca intr-o familie normala.

"Ceea ce as dori sa subliniez este promtitudinea cu care au actionat cei de la Protectia Copilului si solicitudinea lor in a-i gasi minorului o ruda care s-a oferit, in prima faza, sa ia copilul in plasament, dar a renuntat in urma astitarii la multiplele crize. Medicul neuropsihiatru a decis ca fetita are nevoie de asistenta calificata. De asemena, cei de la IML si de la Politie au fost extrem de prompti si profesionisti. Spitalizarea va fi incheiata maine cu inca o evaluare a somaticului in eventualitatea in care ar exista si alte cauze ale comportamentului. De exemplu, o investigatie la nivelul auzului. Consider ca din punct de vedere omenesc, s-a facut tot ce a fost posibil si speram intr-o rezolvare a cazului, urmand procedurile DGASPC si recomandarile medicului psihiatru", a mai spus dr. Burlacu.

Vezi si: SOC! Regina videochat-ului din Iasi a ramas fara rege! Si-a terorizat vecinii cu gemete si partide de amor nebun, dar a ajuns dupa gratii

Cert este ca Alexandra Cristina Tarnoveanu are de dat explicatii in fata legii. Ea risca sa ajunga in spatele gratiilor, avand in vedere modul in care s-a comportat cu fetita ei. Cel mai probabil, micuta va ajunge zilele urmatoare in grija unui asistent maternal. Vom reveni!

Adauga un comentariu