Economic Local

Compania de Transport Public a semnat un contract de peste 600.000 euro cu o firma de curatenie

Publicat: 21 mai 2019
1

Recent, Compania de Transport Public (CTP) Iasi a semnat un contract privind servicii de curatenie si igienizare in mijloacele de transport, de curatare si spalare/degresare a pardoselilor si a pieselor metalice (boghiuri). Asta, dupa ce licitatia a fost castigata de catre societatea CFI Solution SRL, din Iasi, in dauna societatii Cip Avantaj SRL, din Tulcea. Contractul a ajuns la o valoare totala de 625.235 euro.

In acest moment, CTP exploateaza 151 autobuze, 11 microbuze si 130 tramvaie. Furnizorul de servicii va onora contractul in noua puncte de lucru ale CTP: Depou Dacia, Depou Gara, Garaj T. Vladimirescu, Rond Dacia, Rond Copu, Rond Canta, Rond Dancu, Rond CUG Selgros si Rond CUG Tehnopolis.

"De luni pana duminica, in ronduri se vor executa urmatoarele operatiuni de curatenie in tramvaiele si autobuzele Companiei de Transport Public: curatarea deseurilor macro din spatiul calatori, aspirarea/maturarea si spalarea scarilor si pardoselilor, stergerea de praf a chederelor si a barelor de sustinere, curatarea petelor accidentale de pe scaune si suprafete vitrate (…) In urma evaluarii orelor tehnologice de lucru, aferente fiecarei operatiuni in caietul de sarcini, corelate cu numarul de unitati zilnice ce efectueaza transportul public si cu timpii de stationare la capetele de linii, intre 3 si 7 minute, entitatea contractanta solicita un numar de 75 de persoane zilnic", se arata in caietul de sarcini. Contractul ar urma sa se desfasoare pe o perioada de un an.

 

 

 

Adauga un comentariu