Economic Local

Compania de Transport Public Iași reia cursele spre Aeroport începând de astăzi. Mai multe trasee sunt modificate

Publicat: 21 mai 2020

Transportul public de persoane va fi reluat, începând de astăzi, către Aeroportul Internațional Iași. Traseul autobuzului 50 va fi același ca înainte de perioada de criză cauzată de coronavirus, mai exact, de la Gara Iași – Piața Unirii – Aeroport. „Dacă aveți programată o călătorie cu avionul săptămâna aceasta, autobuzele CTP Iași vă stau la dispoziție pentru transferul către/de la Aeroportul Internațional Iași”, au explicat oficialii Companiei de Transport Public Iași. Orarul traseului 50 poate fi consultat săptămânal, acesta fiind modificat în funcție de cursele aeriene programate pe aeroport.

Compania de Transport Public Iași a reluat și circulația tramvaielor pe traseul 7, cu parcursul modificat pe durata lucrărilor de reabilitare a căii de rulare de pe bulevardele Tudor Vladimirescu și Virgil Săhleanu: Canta – Gară / Șoseaua Arcu – Târgu Cucu – Podu Roș – Baza 3. Totodată, tramvaiele de pe traseele 1 și 13 circulă de acum pe calea de rulare proaspăt reabilitată de pe Bd. Țuțora.
De precizat și faptul că circulația unor autobuze a revenit la normal după finalizarea lucrărilor de reabilitare a carosabilului în zona Mircea cel Batrân din municipiul Iași. Astfel, traseele de autobuz 28, 44 și 47 nu mai circulă deviat între Piața Alexandru Cel Bun și Str. Pantelimon Halipa.

Veste bună pentru călători! Mai multe tramvaie din Iași revin pe vechile itinerarii

Se prelungește valabilitatea abonamentelor nefolosite după data de 17 martie 2020

De precizat și faptul că va fi prelungită perioada de valabilitate a abonamentelor nefolosite în perioada stării de urgență.

„Titularii acestor tipuri de legitimații de călătorie vor primi dreptul de a utiliza transportul public ieșean, pe baza abonamentului valabil după data de 17.03.2020, un număr suplimentar de zile egal cu cel în care nu au putut beneficia de acest serviciu public, în urma adoptării măsurilor de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2”, au precizat oficialii CTP Iași.

Prelungirea valabilității titlului de călătorie va fi aplicată la tonetele CTP Iași la care este arondat titularul abonamentului ori la un alt punct de vânzare a biletelor, cu acordul acestuia.
Adauga un comentariu