Eveniment-Social

Compartimentul de hematologie de la Spiridon va fi transformat in sectie

Publicat: 17 mai 2012
1

Clinica de Hematologie din cadrul Spitalul Sf. Spiridon s-a mutat la inceputul anului in cadrul Institutului Regional de Oncologie Iasi, in structura spitalului ramanand un compartiment de hematologie cu un numar redus de locuri.

„La Institut s-a mutat aproximativ 80 la suta din capacitatea Clinicii de Hematologie, iar la Spitalul Spiridon a ramas un compartiment destinat pacientilor cu afectiuni nononcologice intrucat exista boli de sange necancerose a caror tratare nu intra in aria de cuprindere a activitatii noastre”, a declarat ec Mirela Grosu, managerul interimar al Institutului Regional de Oncologie Iasi. Compartimentul de hematologie aflat in structura spitalului cuprinde 15 paturi insa raportate la numarul de pacienti cu boli hematologice nononcologice pot fi considerate putine.
„Avem in vedere sa solicitam Ministerului Sanatatii transformarea compartimentului in sectie cu 25 de paturi, dat fiind numarul mare de pacienti cu afectiuni hematologice nononcologice pe care ii avem” a declarat conf. dr. Diana Cimpoesu, purtator de cuvant al Spitalului Sf. Spiridon Iasi.

Comentarii
  • fata mai mergi si te mai spala si o tzara ca tare mai pute a slanina afumata dupa tine si umbli si cu soldati spune lumea !

  • diana tare iti mai place babardeala si de cand erai fata tanara dar amu fiind o ragalie accepti si baietii de pe epa adica soldatii . Oare cand o sa scapam da tine ragalie ce esti ? Du-te in lumea ta da hahalera ce esti !

Adauga un comentariu