Stiri si curiozitati

Compatibilitate între numerele destinului. Sunteți suflete pereche?

Publicat: 05 mart. 2021
cuplu fericit
Îți poți studia compatibilitatea cu persoana iubită în funcție de data voastră de naștere

Poate exista cuplul perfect, legătura care adună două suflete pereche? Asta poți afla doar văzând dacă există compatibilitate între numerele destinului.

Poți ține cont de asta atunci când îți alegi partenerul de viață dacă tu crezi că astfel vei putea avea o relație trainică, o legătură puternică între voi ce se bazează pe dragoste, înțelegere și armonieîntre voi.

Numerologii oferă răspunsuri la toate întrebările tale legate de dragosta eși de sufletul tău pereche. Astfel îți poți studia compatibilitatea cu persoana iubită în funcție de data voastră de naștere. Este clar că numelrologii nu pot garanta o reușită de 100%, dar calculul compatibilității are o bază de studiu și ține cont de compatibilitatea numerologică și compatibilitatea astrologică.

Compatibilitatea între numerele destinului. Ce spune numerologia

Pentru a vedea dacă ești sau nu compatibilă cu persoana iubită și dacă sunteți sau nu suflete pereche, trebuie să știi cifra destinului tău și cifra destinului persoanei iubite. Aceasta o poți afla din cifrele care formează datele voastre de naștere. Pentru asta trebuie sp aduni cifrele din data de naștere până când obții un singur număr de la 1 la 9.

Din numărul obținut, scade 22 până când obții un număr mai mic decăt 22.

Ca să înțelegi mai bine, iată un exemplu: Ana este nascuta pe 29.08.1987, iar Marian pe 05.03.1986.

Pentru a-si afla compatibilitatea numerologica ei aduna 2 + 9 + 8 + 1 + 9 + 8 + 7 + 5 + 3 + 1 + 9 + 8 + 6 = 76. 76 – 22 = 54, 54 – 22 = 32 și 32 – 22 = 10. Rezultă că numărul lor de potrivire în numerologie este 10.

Cum vă influențează cifrele destinul

Pentru a afla ce spun numerologii despre voi, calculează-ți și tu și vezi mai jos care este răspunsul.

1 – Sunteți două caractere puternice și vor exista mereu probleme legate de cine conduce. Relația voastră va fi una creativă și interesantă, însă cu multe ișiri furtunoase.

2 – Voi puteți fi dați ca exemplu de suflete pereche. Relația voastră este liniștită, vă înțelegeți perfect, sunteți deschiși și sinceri unul cu celălalt.

3 – Toate datele spun că vă veți căsători și veți forma o familie fericită. În cazul vostru, stabilitatea este cuvântul de ordine și nimeni și nimic nu poate rupe legătura dintre voi.

4 – În relația voastră, brăbatul este cel care decide. Relația voastră este tumultoasă și se paote lăsa frecvent cu crize de gelozie. Gura lumii poate strica legătura dintre voi.

5 – Sunteți dependenți unul de altul și aveți un rol deosebit de important unul în viața celuilalt. Relația voastră se bazează pe ajutorul dat partenerului.

6 – Dragostea voastră poate ajunge la un mariaj trainic, bazat pe dragoste și armonie în cuplu. Chiar dacă la început mai sunt neînțelegri, veți ajunge la un numitor comun.

7 – Relația voastră este acitvă, cu multe schimbări, de joburi sau chiar de oraș unde locuiți. Poate să apară infidelitatea, iar legătura vaostră se poate rupe repede.

8 – Priviți relația voastră ca pe o afacere. Pentru a fi împreună aveți amândoi foarte mult de muncit.

9 – Formați un cuplu, dar vă simțiți mai bine singuri. Nu vă împărtășiți sentimentele, iar relația voastră se va frânge lăsând în urmă multă suferință.

10 – Vă completați foarte bine, învățați unul de la altul și creșteți împreună. Interesele voastre sunt comune, iar asta cimentează relația voastră.

Numerele pot explica dacă sunteți compatibili sau nu

11 – Amândoi vă doriți să conduceți și așa pot să apară conflicte și neînțelegeri. Nu puteți avea un viitor împreună decât dacă încercați să vă înțelegeți.

12 – Trebuie să înțelegeți că trebuie să faceți sacrificii pentru binele relației voastre. Despărțirea ar putea lăsa regrete mari în sufletele amândurora.

13 – Nu există deloc chimie între voi. Mai mult de atât se poate ajunge la violență verbală și chiar fizică.

14 – Sunteți unul dintre cele mai frumoase cupluri. Legătura voastră se bazează pe înțelegre, liniște și armonie. Aveți o relație stabilă ce va ajunge la mariaj.

15 – Sunteți persoane persuasive și vă place să manipulați. E greu de crezut că puteți avea un viitor împreună.

16 – Este o relație bazată pe multe conflicte. Relația voastră este dăunătoare pentru  ambii parteneri.

17 – Aveți o relație extraordianră. Sunteți cu adevărat suflete pereche și trebuie să faceți totul pentru a rămâne împreună.

18 – Legătura voastră este bazată pe iluzii și puteți face alegeri greșite. Continuînd așa, niciunul dintre voi nu va fi fericit.

19 – Aveți o relație armonioasă și caldă și cu siguranță veți ajunge la mariaj și veți avea o familie frumoasă.

20 – Aveți o dragoste cu năbădăi și puteți ajunge la sentimente puternice dacă amândoi vă doriți asta.Este foarte important la voi să aveți răbdare unul cu celălalt.

21 – Relația voastră este caracterizată de înțelegere și de grijă reciprocă. Există o compatibilitate între voi ce va face să fiți cuplul perfect.

22 – Sunteți un cuplu imprevizibil, care se face oriunde vizibil, nu neapărat în sens pozitiv. Dacăp veți continua așa, relația voastră s-ar putea finaliza cu un divorț.

Adauga un comentariu