Dragoste

Complexele barbatilor in pat

Publicat: 03 mart. 2011

Sexul poate declansa multe complexe oricarui barbat: nu este suficient de dotat, are prea repede orgasm, nu se pricepe sa faca sex oral… si lista continua.

Daca aceste motive de îngrijorare pot fi usor rezolvate cu anumite tehnici sexuale, exista unele complexe care nu au o cauza clara si o rezolvare evidenta. Ele sunt ceva mai complicate si, din acest motiv, mai periculoase pentru viata de cuplu.

Iata trei exemple de complexe sexuale ale barbatilor care dauneaza grav relatiei si cum pot fi ele înlaturate!
 
Nu reuseste sa te aduca la orgasm

Chiar daca nu va trage imediat concluzia ca este un amant nepriceput, sigur va fi indignat ca nu te poate aduce la orgasm. Mai ales daca situatia se repeta, va fi tot mai înversunat sa te aduca la orgasm. Astfel, presiunea nu va fi doar de partea lui, ci si de partea ta. Daca orgasmul devine scopul partidelor voastre de sex, se poate ajunge la urmatoarea situatie: el nu se va mai simti suficient de barbat si, vrând sa lupte cu acest gând, va da vina pe tine ca nu atunci orgasmul. Vei ajunge sa te complexezi si tu si veti pasa vina unul la celalalt.

Daca ai observat ca are acest complex, încearca sa-l asiguri ca te simti bine cu el. Ia initiativa în pat, arata-i ce anume îti face placere si explica-i faptul ca femeile ating mai greu decât barbatii orgasmul.

Nu ai chef de sex, deci nu ai chef de el

Un alt complex comun în rândul barbatilor apare atunci când femeia nu mai este asa de dornica de sex. Daca se lovesc de refuzuri repetate, putini se vor gândi ca poate partenera trece printr-o perioada stresanta, care îi afecteaza si libidoul. Marea majoritate va considera ca partenera s-a plictisit si nu mai simte atractia de la început. Din pacate, în acest prag critic multi barbati cauta cu orice pret confirmari si uneori accepta sa le primeasca si de la alte femei…

Ce faci daca iubitul te-a întrebat deja daca îl mai consideri atragator? Fa-i câteva complimente care sa-l flateze, chiar daca pofta ta de sex este aproape nula. Nu uita sa îi explici ce anume îti afecteaza pofta de sex, pentru ca el sa nu se autoînvinovateasca.

Nu a facut sex cu suficiente femei înaintea ta

În cazul în care nu a apucat sa experimenteze cu foarte multe femei, relatia lui actuala poate avea de suferit. Daca amicii lui se distreaza si se lauda cu experiente sexuale iesite din comun, îsi va dori din instinct sa tina pasul cu ei, sa-i însoteasca într-un bar de striptease, de exemplu si sa aiba si el ce povesti, în general. Fiind implicat într-o relatie serioasa se poate gândi ca a pus stop acestor experiente si ca va ramâne în urma. Iar glumele acide ale amicilor care-i zic ca s-a cumintit, nu fac decât sa-l complexeze si mai tare.

Ce-ai putea tu sa faci daca vezi ca se distanteaza de tine si iese tot mai des cu baietii? Poti alege ori sa fii directa si sa-i spui ca tu nu vrei genul asta de relatie, în care sa va ignorati în favoarea amicilor. Îl poti rasplati cu aceeasi moneda, dându-i de înteles ca nu ai nevoie de atentia lui. Nu în ultimul rând poti alege sa-i evidentiezi avantajele unei relatii. De exemplu, ca are cine sa-l alinte, sa mearga cu el la cumparaturi sau sa-i pregateasca o baie fierbinte când este obosit. Bate-i câteva apropouri care sa-l faca sa te aprecieze mai tare!loading...

Adauga un comentariu