Local

Comportament halucinant al autoritatilor! Cat de blande sunt institutiile statului cu cei care ne imbolnavesc

Publicat: 07 aug. 2014

@ Cercetarile inspectorilor aproape de finalizare @ Autoritatile se balbaie in rezolvarea problemelor cetatenilor @ Produsele care ne imbolnavesc pot sa fie vandute in continuare

Inspectorii de la Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Iasi au incheiat verficarile pe teren in cazul familiei care a ajuns la spital dupa ce consumase inghetata de la Lidl Pascani. Amintim ca duminica o familie din Iasi a cumparat de la magazinul Lidl din municipiul Pascani cinci inghetate pentru fiecare membru al familiei. Dupa ce au consumat-o, in cursul noptii, toti cei cinci au acuzat stari de voma si febra, copiii familiei fiind cei mai afectati. Micutii, un baietel de 4 ani si o fetita de numai un an si trei luni, au facut febra mare si au avut varsaturi, necesitand un tratament cu perfuzii la Spitalul de Boli Infectioase „Sf. Parascheva” din Iasi. Inspectorii DSVSA Iasi s-au deplasat la magazinul incriminat pentru verificari.

„Nu au fost nereguli in ceea ce priveste conditiile de la Lidl. Lazile in care era depozitata inghetata erau in conditii bune, iar termogramele aratau corect”, sustin reprezentantii Directiei. Ceea ce este absolut halucinant este solutia gasita de inspectori pentru efectuarea analizelor mostrelor de inghetata care ar fi generat toxiinfectia alimentara. „Le-am transmis celor de la Lidl sa faca o verificare interna si apoi sa aduca la Laboratorul DSVSA mostre din cele doua tipuri de inghetata, din toate loturile pe care le au pe stoc si apoi vom comunica opiniei publice rezultatele verificarilor”, au declarat cei de la DSVSA, aratand o ingaduinta iesita din comun pentru magazinul cu pricina. Toate aceste balbaieli ale autoritatilor publice ar putea pune in pericol sanatatea iesenilor care doresc sa se racoreasca intr-o zi calda de vara. loading...

Comentarii
  • Spaguta noastra cea de toate zilele. Cum sa dai amenda la ala de la care spaguiesti? Adicatelea meseriasii au fost la hipermarket si le-au zis ca s vina cu probe la laborator? Super tare faza. Vrajeala nenicule vrajeala. Mincati de toate ca organismele vegheaza, microrganismele de fapt, bacterii microbi…..

  • Mai bine vrificati sa vedeti care ste cea mai mare amenda data de DSVSA Iasi in ultimii 10 ani si va vti cruci de valoarea amenzii si motivul penjtru care a fost data!!! (o jumatate de miliard)!!!

  • In zona Galata – Soseaua Tudor Neculai, doctorul veterinar nu a mai trecut de aproape 2 ani ptr vaccinarile obligatorii. Atunci cand trecea, percepea diferite tarife, cu mult peste pretul siringilor si acelor pe care zicea el ca trebuie sa le platim. Am sunat la un anume Beldiman, care am inteles ca ar tehnicianul responsabil de zona, si din toamna trecuta tot amana cu vizita pe motiv ca e in sedinte la DSV. Ce se poate face?

    • Banii pe vaccinari i-a incasat cu siguranta! Reclamatie la ANSVSA BUCURSTI, nu la Iasi. Aici se acopera unii pe altii ca intr-un adevarat clan mafiot!!!!

Adauga un comentariu