Eveniment-Social

Comuna Gropnita ramane fara primar

Publicat: 09 feb. 2011
1

Fotoliul de primar al comunei iesene Gropnita ramane neocupat. Dupa ce prefectul judetului l-a suspendat pe primarul Ovidiu Lina, functia a fost revendicata de doua persoane. Consilierul local Stelian Budau si viceprimarul Neculai Tutuianu au ajuns sa se certe pe functia detinuta de Lina. Budau a fost ales in urma unei sedinte extraordinare tinuta luna trecuta, iar viceprimarul Tutuianu si-a luat singur atributiile. Lina, in schimb, nu cedeaza si continua sa ocupe biroul de primar si sa foloseasca masina institutiei. Mai mult, procesul intentat de Lina la Galati pentru dizolvarea Consiliului Local Gropnita a fost amanat pentru 21 februarie. „Secretarul refuza sa puna in aplicare hotararile luate de Consiliul Local. Practic, el refuza sa-si indeplineasca sarcinile de serviciu. Noi i-am facut sesizari la Comisia de Disciplina a secretarilor, speram ca situatia sa se indrepte. I-am facut si plangere penala. El nu-si indeplineste atributiile de serviciu. Este anormal asa ceva”, a spus Stelian Budau.
Primarul liberal Ovidiu Lina a fost suspendat din functie de prefectul Dragomir Tomaseschi deoarece timp de sase luni a detinut atat functia de primar, cat si cea de administrator al unei societati comerciale. Cu toate acestea, el nu recunoaste decizia Prefecturii si continua sa se foloseasca de insemnele de primar.

Comentarii
  • puneti-l pe gradinaru ca nu se mai satura de bani!abia asteapta capusa!s-au cam subtiat fondurile dom’gradinaru!a trebuit sa-ti angajezi neamurile cu spaga grasa !!!

  • nu-l plange pe domnul Gradinaru ,nu cred ca asta asteapta ! oare tu nick n-ai fi bun de un primar ,poate-ti umpli si tu gusa ,daca tot stii cum se procedeaza (pe acolo) ?

  • cum nu asta asteapta? ca doar era sa moara de inima rea cand a pierdut alegerile? a vrut sa plece si la munca in strainatate saracu nesatul! a uitat ce varsta are!!!ha,ha,ha…daca nu stii prea multe las-o mai „vali”

  • bai ” Vali” ******, nu-l mai plange pe Gradinaru, e varza, daca esti localnic, neam, frate , ce …. mea esti, spune-mi o singura REALIZARE de pe timpul acestui ……hai sa-i spun OM! Cat a fost PRIMAR, ce a realizat pentru acesta comuna?????Arata-mi un drum facut de el, arata-mi o institutie construita sau reabilitata de el. Si Lana e copac, dar de ce toti cateii arunca cu pietre in el, EI CE AU FACUT????????????????????? Nu mai cautati ciolanul, fratilor. GRADINARULE, TU CE AI REALIYAT PENTRU COMUNA????????????? Nu te mai da artist, vezi-ti parul din ochiul tau, nu paiul din ochiul altuia!

  • nu va mai agitati asa ,ca nu umbla gradinaru dupa functie .bai ,omule simplu ce tot il ridici in slsvi pe ovidiu ? ce asa a realizat? ce drum ce institutie a facut lina?
    renovarea scolii a inceput in mandatul lui gradinaru ,biserica de la forasti la fel .de ce il plangi pe lina / nu mai are cine organiza chiolhanuri la care se adunau bativanii si se adapau pe gratis din banii primariei? a aburit locuitorii din saveni cu un microbuz de pe la o firma liberala care n-avea nici licenta macar ! un hleab ,o rabla !ce drum avem in comuna acum ,asa de tare te bucura ?

  • nu stiti voi ce e in primaria grop si nci nu stiti de ce a intrat lina in primarie .a intrat pt ca ceilalti nu erau buni de nimik gradinaru na facut decat un cabinet de dentist lu fiesa si vreo 2 case. budau caine rau na stiut de cat sa latre ca un…. de ce nu lau lasat pe lina sa termine mandatu si apoi vorbeam nu acum cand lau scos pt ca a gasit bani in primarie si nu se stia de iei un ex pe cand era gradinaru. a facut un wc la scl *-* malaesti cu doar *** mil .ce veceu de lux ha ha .

Adauga un comentariu