Economic Local

Comuna Harmanesti are secretar titular pe post

Publicat: 01 iun. 2018
1

Recent, Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) a finalizat concursul pentru promovarea in postul de secretar al comunei Harmanesti, judetul Iasi.

Astfel, Liliana Fasola, singura candidata care asigura interimatul in comuna, a trecut de probele scrise si de interviu, acumuland 169 de puncte dintr-un maximum posibil de 200.

"Studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta în stiinte juridice sau administrative, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administratiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de minimum 2 ani, sa fie numiti într-o functie publica din clasa I, sa nu aiba în cazierul administrativ o sanctiune disciplinara neradiata", erau conditiile de participare.
 

Comentarii
  • Și două doctorate la Oxford, respectiv la Cambridge. Hai că sunteți penibili cu pretențiile astea de ,,fete mari”. Postul a fost ocupat, de persoana pentru care a fost scos la concurs. Ce să ne mai ,,ascundem după deget”. Dacă pentru primărie de comună se emit asemenea pretenții, atunci pentru primării de municipiu ce să ceară ? cerințele astea, sunt pură discriminare. Nu conferă ocazia și altor persoane, cu studii superioare, de a ocupa un post la bugetari.

    • De asta ,,merg” treburile în țara asta… ca la dracu. Angajează tot felul de afoni, pe diferite posturi, în diferite departamente, servicii, iar apoi își adresează vestitele întrebări academice ? de ce nu ,,merg” treburile ? unde s-a greșit ? s-a greșit în modul vostru aberant de a recruta personal. Toți boii devin șefi și habar nu au ce trebuie făcut în acel post. Dar, știe rahaturile alea de legi, are ,,masteratul”… cât pe bune cât pe ne-bune… și e mare și tare. Iar dacă îl trimiți să cumpere ,,covrigi”, îți vine înapoi cu colivă. Nu mă refer la situația de față, ci în general, în unele administrații locale. Și mai vreți să avem ,,randament” în instituțiile publice ? la sf așteaptă.

  • Da, și ? are secretar, și ? ce mare subiect de ziar ? la câte comune sunt în Iași , le veți da pe toate când angajează tot unul de-al lor ?

Adauga un comentariu