National

Comunicat DNA despre implicarea democrat-liberalilor Adriean Videanu, Radu Berceanu si Roberta Anastase in Dosarul Microsoft

Publicat: 27 ian. 2015
1

DNA precizeaza ca democrat-liberalii Adriean Videanu, Radu Berceanu si Roberta Anastase nu au nicio calitate procesuala in Dosarul Microsoft.

Precizarile au fost facute de DNA, in urma acuzatiilor lansate de Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, privind implicarea fostilor ministri Adriean Videanu si Radu Berceanu, precum si a fostei presedinte a Camerei Deputatilor, Roberta Anastase in dosarul Microsoft.

Citeste si Alin Cocos, audiat de procurorii DNA

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, arestat in dosarul Microsoft, a declarat in fata procurorilor ca o parte din mita vehiculata in dosarul Microsoft a ajuns la fosti ministri PDL.

Citeste si INCREDIBIL! Iata ce facea Emil Boc cu „spaga” de la Gabriel Sandu!

Mai mult, Sandu le-a spus procurorilor ca liderii PDL au facut presiuni asupra lui, pentru a numi pe cine trebuie in anumite functii, dar si pentur a contribui cu milioane de euro la campania pentru alegerile prezidentiale din 2009. Sandu a vorbit de nume grele din partid, precum Emil Boc, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu si Elena Udrea.

Citeste si Elena Udrea, despre numele GRELE din dosarul Microsoft: „Toata lumea e bine merci!”

Gabriel Sandu este acuzat de luare de mita in forma continuata si spalare de bani, el fiind arestat preventiv pe 25 octombrie, alaturi de oamenii de afaceri Nicolae Dumitru, Dorin Cocos si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Adauga un comentariu