Magazin

Comunicat oficial de presa al Ramonei Badescu

Publicat: 06 iun. 2013

Avocatii Ramonei Badescu din Italia au emis un comunicat oficial de presa cu privire la speculatiile ca ar fi fost inselata de masoni si ca ar fi primit un ordin fals al Cavalerilor de Malta!

In urma unui articol aparut in ziarul italian Il Messaggero, in care se povesteste cum autoritatile italiene au destructurat un fals ordin al Cavalerilor de Malta care ar fi inselat zeci de personalitati, printre care si pe Ramona Badescu, delegata primarului Romei in problemele cu romanii, vedeta  trimite un comunicat oficial, din partea casei sale de avocatura din Italia, pentru a lamuri aceasta problema.

In 2011, Ramona Badescu a primit titlul de „Gran Dama di Grazia Magistrale” si a fost numita ambasadoare a Ordinului Cavalerilor de la Malta in Romania, datorita activitatilor pe care le desfasoara si a implicarii ei in cadrul actiunilor sociale realizate in Italia pentru casele de copii, oamenii nevoiasi, si nu numai.

Importantul eveniment s-a desfasurat in Malta, in  sala mare a Sfintei Infirmerii, transformata azi in Centrul de Conferinte Mediteraneean. Dupa ce a depus un juramant, Ramona  a imbracat astfel mantia neagra cu insemnul crucii in opt colturi, dar si o medalie si a primit binecuvantarea marelui principe de Malta. La petrecerea de dupa ceremonie, Ramona Badescu a sustinut si un recital si a incantat invitatii cu melodii din repertoriul sau. Vedeta a fost atunci investita de organizatia oficiala a Cavalerilor de Malta, cea recunoscuta de Statul Maltez.

Surse citate de ziarul Il Messaggero si de site-ul de stiri RomaDailyNews afirma ca Ramona Badescu ar fi primit un titlu din partea unei aripi a falsului ordin maltez care ar opera in Romania fara aprobarea ierarhiei ordinului maltez italian.

“Pe mine m-au investit cu titlul de “Gran Dama di Grazia Magistrale” adevaratii Cavaleri de Malta.

Evenimentul s-a produs in Malta si am fost onorata sa primesc acest titlu onorific, de aceasta insemnatate, recunoscut de Statul Maltez. M-am trezit tarata intr-un scandal cu care nu am nicio legatura. Nu-l cunosc pe Francesco Callegaro, care am inteles ca si-a creat o organizatie falsa, a luat de pe internet o fotografie cu mine de la evenimentul din Malta la care am participat  si s-a folosit de imaginea mea, probabil pentru a atrage si alte personalitati in grupul de false persoane care se dadeau drept Cavaleri de Malta”, declara Ramona Badescu.

Sursa: unica.ro

Adauga un comentariu