News Flash:

Comunicat UPA Iasi

11 Iulie 2005
852 Vizualizari | 0 Comentarii
Оntrucat pe site-ul www.upaiasi.ro, administrat de conducerea ilegala a Universitatii "Petre Andrei", au aparut informatii false privitoare la statutul juridic al Facultatii de Stiinte Politice si la "pierderea" stampilei acesteia, aducem la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

1. Оn structura Universitatii "Petre Andrei" din Iasi, aprobata prin Hotararea Guvernului Romaniei nr. 940/10.06.2004, publicata оn Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 617/07.07.2004, sunt patru facultati: Drept; Economie; Psihologie si Asistenta Sociala; Stiinte Politice. Оn respectiva structura nu sunt incluse Facultatile de Medicina Dentara si de Stiinte ale Comunicarii, care apartin de drept Universitatii "Apollonia" din Iasi si care, оn prezent, functioneaza ilegal оn cadrul UPA.
2. Facultatea de Stiinte Politice a fost autorizata sa functioneze prin Hotararea Guvernului Romaniei nr. 442/1998, aflandu-se оn faza acreditarii definitive, dupa promovarea examenului de licenta de catre primele trei promotii de absolventi. Facultatea are 300 de studenti si 20 de cadre didactice titulare si asociate, functionand оn conformitate cu standardele Consiliului National de Evaluare si Acreditare Academica si ale Ministerului Educatiei si Cercetarii.
3. Stampila Facultatii de Stiinte Politice se afla, conform uzantelor, la sediul institutiei, avand valabilitate pe toate documentele emise оn regimul actelor de studii.
4. Decanul Facultatii de Stiinte Politice, Prof. dr. Cristian BOCANCEA, este angajat legal al Universitatii "Petre Andrei" din Iasi si are recunoasterea oficiala a Ministerului Educatiei si Cercetarii.
5. Informatii corecte despre Facultatea de Stiinte Politice gasiti pe site-ul www.fapa.ro.

Consiliul Profesoral al Facultatii de Stiinte Politice
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3359 (s) | 22 queries | Mysql time :0.228136 (s)