Eveniment-Social

Concert al FILARMONICII si competitie de BADMINTON, la PALAS

Publicat: 02 sept. 2016
1
Un nou sfarsit de saptamana se apropie, iar ansamblul Palas a pregatit evenimente care sa aduca bucurie tuturor iesenilor si nu numai. 
Sambata, 3 septembrie 2016, este o zi dedicata muzicii clasice. In peisajul elegant al parcului Palas se va instala scena de pe care orchestra simfonica a Filarmonicii de Stat MoldovaIasi va oferi publicului o reprezentatie de exceptie. Concertul „Bucuria ritmului si a dansului” va incepe de la ora 19:00 si va oferi publicului interpretari instrumentale ale unor partituri celebre. In prim-plan va fi dirijorul Adrian Petrescu, maestrul avand si rolul de solist la saxofon. 
Sambata si duminica, in parcul Palas se va desfasura o competitie de badminton. Iubitorii de sport si distractie vor concura cate doi, in functie de gen si de cele patru grupe: 9 – 14 ani, 15 – 18 ani, peste 19 ani si profesionisti. Cei care vor impresiona prin miscarea rachetelor de badminton vor fi premiati. Cel mai bun jucator si cea mai buna jucatoare din fiecare grupa vor primi CEC-uri de cumparaturi in valoare de 200 de lei si o geanta sport, ocupantii locului doi vor fi premiati cu cate o geanta si o sticla sport, iar cei de pe locul trei vor fi rasplatiti cu mingii de fotbal si sticle sport. 
Competitia de badminton este organizata de ansamblul Palas, in cadrul campaniei care marcheaza inceputul noului an scolar. Pana pe 18 septembrie, cei care fac cumparaturi de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall se pot inscrie la tombola. Fiecare dintre cele trei saptamani de desfasurare a campaniei are o tematica diferita, moda, sport si realitate virtuala, si se incheie cu acordarea unui mare premiu: o sesiune de shopping in valoare de 4.000 de lei, o trotineta electrica si  un pachet format dintr-o pereche de ochelari realitate virtuala Samsung Gear VR si un smartphone Samsung S7 Edge. In plus, in fiecare zi, primii 200 de participanti sunt rasplatiti cu premii instant: caiete si lunch box-uri, ochelari 3D pentru smartphone, consultatii pentru un zambet perfect, sesiuni de infrumusetare pentru mamici, rechizite cool, accesorii in trend si meniuri sanatoase.
Duminica, de la ora 11:00, in piateta Intersport, copiii sunt asteptati la intalnirea cu marionetele. Cei mici se vor amuza si vor invata lucruri noi din piesa de teatru de papusi. 
Adauga un comentariu