Eveniment-Social

Concert al Filarmonicii si teatru de papusi, in acest weekend, la Palas

Publicat: 08 ian. 2015
1
Si in acest an, ansamblul Palas isi va rasfata clientii cu cele mai frumoase evenimente. 2015 debuteaza cu un spectacol de muzica si balet, dedicat tuturor iubitorilor artelor clasice, in timp ce prichindeii primesc invitatie la teatru de papusi. In acest sfarsit de saptamana, iesenii si nu numai sunt invitati sa combine sesiunile de cumparaturi cu promotii de pana la 70% cu un concert extraordinar al Filarmonicii.

Vezi si La Palas Mall, noul an incepe cu promotii de pana la 70% – FOTO

Sambata, 10 ianuarie 2015, de la ora 19.00, Palas Mall le ofera melomanilor un spectacol cu totul aparte. Atriumul va gazdui „Concertul de Anul Nou – Wiener Bonbons”, sustinut de orchestra simfonica a Filarmonicii de Stat „Moldova” Iasi. Sub bagheta dirijorului Adrian Petrescu, talentatii instrumentisti vor prezenta lucrari de Johann Strauss. Spectacolul va fi unul dinamic, protagonisti fiind si membrii unui grup de balet de la Colegiul National de Arta „Octav Bancila” din Iasi, coordonati de prof. Cornelia Tiganasu.

Startul intalnirilor distractive ale prichindeilor cu mult indragitele marionete se da duminica, 11 ianuarie, de la ora 11.00 si de la ora 17.00. La scena de langa brad, cei mici isi dau intalnire cu cele mai nostime personaje din povesti. Spectacolul vesel este sustinut de Teatrul de Papusi „Aschiuta”. Sesiunile de cumparaturi din prima luna a anului 2015 aduc nenumarate surprize clientilor Palas Mall. Magazinele brandurilor indragite s-au pregatit pentru sezonul ofertelor de iarna cu promotii de pana la 70%, pentru ca pasionatii de shopping sa se innoiasca cu tinute la moda, incaltaminte in tendinte, accesorii in trend si seturi de rasfat.
Adauga un comentariu