Eveniment-Social

Concert Alexandra Usurelu, proiectie de film si teatru pentru copii, la Amfiteatrul Palas

Publicat: 18 iul. 2018
1

Agenda bogata la Amfiteatrul Palas, in urmatoarele zile. Cinefilii sunt invitati sa se amuze la o comedie romaneasca, melomanii pot petrece o seara in compania Alexandrei Usurelu, iar prichindeii se vor distra alaturi de „Frumoasa si Bestia”. 

Seria evenimentelor propuse de Amfiteatrul Palas in aceasta saptamana incepe joi, 19 iulie 2018, cu Movie Night. De la ora 21.30, iubitorii de cinema in aer liber sunt asteptati la film. Va rula pelicula „Ghinionistul”, in regia lui Iura Luncasu, o comedie autohtona despre noi, romanii, despre haz si necaz. Spectatorilor li se propune o seara de ras pe seama unui sir de intamplari, amuzante prin absurdul lor, de care are parte „Ghinionistul”, care pare urmarit de „piaza rea”. Evenimentul este organizat in colaborare cu Serile Filmului Romanesc. 

O noua seara dedicata muzicii va fi vineri, pe 20 iulie. De la ora 20.00, invitata pe scena Amfiteatrului Palas va fi Alexandra Usurelu. Cu un timbru cald si melodii care emotioneaza, Alexandra reprezinta o voce aparte a muzicii romanesti, care se intipareste in suflete. Artista a debutat in 2011 pe scena Teatrului Odeon, cu ocazia Galei „Femeia Conteaza”, iar de atunci a cucerit publicul iubitor de muzica de calitate. „La capatul lumii”, primul sau album, a fost distins cu premiul „Cel mai bun album al anului 2015” in cadrul Mamaia Music Awards. 

Cine nu a auzit de „Frumoasa si Bestia”? Prichindeii vor avea prilejul sa ii intalneasca pe Bella si Bestia, dar si pe celelalte personaje, intr-un spectacol interactiv sustinut duminica, 22 iulie, de la ora 19.00, de Teatrul la Cinema Bucuresti. Desfasurat sub forma unui joc in care sunt implicati si micii spectatori, evenimentul este recomandat copiilor cu varste intre 3 si 8 ani. 

Biletele pot fi achizitionate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de un discount de 10%. Daca vor fi conditii meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

Adauga un comentariu