Eveniment-Social

Concert caritabil „Cantam contra Hepatitei”, organizat de Serviciul Voluntar de Ambulanta Iasi

Publicat: 03 iul. 2018

Serviciul Voluntar de Ambulanta (SVAIS), in colaborare cu Casa de Cultura a Studentilor (CCS) Iasi si Directia de Sanatate Publica (DSP) Iasi va invita sa participati la concertul caritabil ”Cantam Contra Hepatitei”.

Evenimentul este organizat pentru a sustine campania de combatere a hepatitei desfasurata de catre SVAIS pe raza judetului Iasi.

La eveniment vor interpreta Nick&Dya (N&D), Sara Guzel, Danut Petrisoaia, Daria Bahrin, Alexandra Ioan (chitara), Manu Fosalau (pian), Ioana si Andrei, Trupa de Dans Aerobic Gimnis si Trupa muzicala a UMF Iasi – Heartbeat.

Intrarea se face pe baza unei donatii! Donatia minima recomandata este de 20 de lei.

Campania de combatere a hepatitei, mai ales a virusului hepatic A, este initiata de voluntarul Guzel Emre, student la UMF Iasi, specializarea MG, prin care se doreste distribuirea a cel putin 200 de kituri de igiena orala si personala catre persoanele aflate in risc social major din localitatile judetului Iasi.

Totodata, in cadrul proiectului, cu sprijinul specialistilor din cadrul Directiei de Sanatate Publica Iasi, beneficiarii vor primi informatii esentiale privind igiena orala, corporala si posibilitatile de combatere a infectarii cu virusul hepatic A.loading...

Adauga un comentariu