Eveniment-Social

Concert de binefacere organizat de Clubul Rotary pentru tinerii autisti

Publicat: 11 mart. 2011
1

Clubul Rotary Iasi Curtea Domneasca a organizat, saptamana trecuta, un concert de binefacere, realizat cu sprijinul celorlalte cluburi Rotary din Iasi.

Manifestarea a fost completata de participarea Orchestrei Simfonice a Facultatii de Interpretare Muzicala, din cadrul Universitatii George Enescu (UAGE), condusa de dirijorul Michael Beck. Concertul a avut drept scop strangerea sumei de 16.500 lei, aceasta fiind obtinuta din sponsorizarile partenerilor si din vanzarea biletelor. Dupa finalizarea actiunii, in cadrul sedintei saptamanale a Clubului Rotary Iasi Curtea Domneasca, suma colectata a fost donata de presedintele Rotary, prof. dr. Stefan Georgescu, si de prof. Alexander Rubel doamnei Carmen Gherca, in calitate de presedinte al Asociatiei Nationale pentru Copii si Adulti cu Autism din România (ANCAAR), filiala Iasi.
Iata care au fost partenerii si sponsorii acestui eveniment: Orchestra Simfonica a Facultatii de Interpretare Muzicala din cadrul UAGE, Continental Automotive, Centrul Cultural German Iasi, Universitatea „Petre Andrei” Iasi, Colegiul National de Arta „Octav Bancila”, Bucium SA, Cavalerul Medieval.

Adauga un comentariu