Eveniment-Social

Concert de colectie la Ateneul din Iasi: AG Weinberger Band lanseaza noul album intitulat „ReBorn”

Publicat: 19 nov. 2018
1

Joi, 22 noiembrie 2018, la ora 20.00, AG Weinberger Band lanseaza la Ateneul din Iasi cel mai recent album intitulat "ReBorn".

Au mai ramas doar cateva zile pana la reintalnirea cu AG Weinberger si cel mai recent album al sau, ReBorn.

AG Weinberger revine la formula de band de data aceasta insa cu o noua dimensiune componistica si intr-o maniera stilistica diferita, reunind in repertoriul sau piese de jazz, blues, soul, blues-rock, adunate intr-un concert de colectie, adevarate bijuterii muzicale pe care in Romania doar AG Weinberger le canta.

Noua formula de band recreaza in stil propriu un univers muzical de inalta tinuta, piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker, selectii din compozitiile proprii redimensionate si filtrate muzical de catre AG Weinberger in cel mai firesc spirit al libertatii de creatie, muzica sa emanand aceeasi sensibilitate si aceeasi amprenta solara universului muzical abordat.

Considerat de catre critici Mr. Blues al Romaniei, AG Weinberger este singurul artist de blues si jazz din Romania selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural in grad de Cavaler. El isi continua misiunea sa cu acelasi zel, cu aceeasi pasiune si credinta pentru a impune muzica buna in viata culturala din Romania.

Alaturi de AG, pe scena vor urca muzicienii din trupa RO.

  • Szolt Zsabo – hammond
  • Virgil Popescu – bass guitar
  • Ciprian Leu – drums
  • AG Weinberger – all guitars, lapsteel guitars, vocal

Concertul va avea loc pe 22 noiembrie,ora 20.00, la Sala ’’Radu Beligan’’ a Ateneului din Iasi

Biletele se pot achizitiona  atat online de la: eventbook.ro, casa de bilete a salii si de la Libraria Humanitas (P.Unirii)

Adauga un comentariu