Eveniment-Social

Concert simfonic al Filarmonicii Moldova Iasi, dedicat primaverii, La Palas

Publicat: 02 mart. 2016
1

Palas Mall si Filarmonica Moldova Iasi ii invita pe melomani sa petreaca prima seara de sambata din sezonul de primavara in compania muzicii. Seria concertelor Filarmonii Iasi sustinute in ansamblul din inima orasului continua in acest week-end. Sambata, 5 martie 2016, la Palas Mall va avea loc concertul simfonic Dansul primaverii.

Vezi si Expozitie de martisoare, expusa in cadrul Palas Iasi
De la ora 19.00, in Atrium vor rasuna cele mai frumoase melodii dedicate anotimpului in care natura renaste, intrepretate de Orchestra Simfonica a Filmaronicii Moldova Iasi, sub bagheta dirijorului Florin Totan. Solistul evenimentului va fi violoncelistul Alexandru Totan. Publicul din Atrium va fi incantat cu lucrari semnate de: Beethoven, Brahms, Bizet, Berlioz, Ceaikovski, Saint-Saëns si J. Strauss.

Comentarii
  • E un spectacol grotesc si o bataie de joc pentru artisti sa faci un astfel de spectacol la mall, intr-o hala cu o acustica ingrozitoare, doar pentru a incanta pe domnii si doamnele cu obrazul ”fin”. Melomanii adevarati se duc la filarmonica nu pe scarile rulante de la mall. RUSINE!!!

Adauga un comentariu