Sport

Concluzie dura dupa esecul Romaniei la Olimpiada: „Am venit cu medaliile la gat”

Publicat: 15 aug. 2016

România a parasit Jocurile Olimpice înca din faza grupelor, dupa ce Neagu si compania au fost învinse în ultimul meci de Norvegia, cu 27-28, si au terminat pe locul 5 în Grupa A. Oana Manea a recunoscut ca atitudinea echipei nu a fost una potrivita la meciul cu Angola, pe care tricolorele l-au pierdut surprinzator (19-23).

„Nu trebuia sa ajungem aici, calificarea am pierdut-o, cred eu, de când am venit la Rio. Am venit iar cu medaliile la gât si am început foarte prost. Nu spun ca Angola e o echipa slaba, dar noi, ca echipa, la ce valoare avem, ar fi trebuit sa fi câstigat partida cu Angola. Si acum alta era situatia. Daca am fi jucat cu Angola cum am facut-o începând cu Muntenegru, Spania si chiar cu Norvegia azi, am fi câstigat fara probleme”, a spus pivotul nationalei, pentru Gazeta.

România era considerata printre favorite la medalii, dar a câstigat doar doua meciuri, cu Muntenegru si Spania, terminând pe locul 5, dupa Brazilia, Norvegia, Spania si Angola. „Eram favorite. Toata lumea si-a dorit, dar asta a fost. Depinde si de forma, si de noroc. Toate regretam, toate suntem dezamagite pentru ca toate ne-am dorit sa ajungem mai departe”, a adaugat Manea.

Rezultatele României în Grupa A

România – Angola 19-23
România – Brazilia 13-26
România – Muntenegru 25-21
România – Spania 24-21
România – Norvegia 27-28loading...

Comentarii
Adauga un comentariu