Magazin

Concurentele de la “Burlacul” il desfiinteaza pe masculul feroce Bogdan Vladau

Publicat: 28 iun. 2013
1

S-au incheiat filmarile pentru “Burlacul”, iar Bogdan Vladau, de altfel unul dintre cei mai ravniti burlaci ai Romaniei, chiar a iesit cu imaginea sifonata in urma prestatiei sale. Macho-man-ul carismatic, vanjos si simpatic care a impresionat toata suflarea feminina a tarii le-a cam dezamagit pe concurentele show-ului. Atat de mult, incat unele s-au cerut afara din concurs, refuzandu-i trandafirul.

Vladimir Draghia a dezamagit concurentele de la “Burlacul”, iar Bogdan Vladau pare sa-i fie frate geaman, din acest punct de vedere. Filmarile show-ului tocmai s-au terminat si, chiar inainte de inceperea difuzarii emisiunii, reporterii WOWbiz.ro au aflat detalii incendiare despre prestatia fostului manechin actualmente cantaret. Prestatie catalogata de fete drept dezastruoasa:

“A facut o gramada de magarii. La inceput, s-a cam sarutat el cu toate fetele, ca sa faca impresie, dar in noaptea de Inviere s-a intalnit cu iubita lui. Si evident ca toata lumea s-a suparat. Unele fete au fost atat de dezamagite, incat au refuzat trandafirul, cerand ele sa paraseasca show-ul”, a povestit una dintre concurente, pentru WOWbiz.ro. Vladau a continuat sa faca impresie proasta, la filmari. Nu numai ca nu s-a straduit sa-si apere imaginea de mare macho, ba chiar s-a aratat atat de indiferent, incat le-a scos din sarite pe fete. Iar neglijenta lui nu le-a impresionat deloc pe concurente: “L-am poreclit “placuta” pentru ca are placa, in gura. Unde mai pui ca venea la cina imbracat in tricou si mai era si transpirat. Nu ne venea sa credem. Peste tot, pe unde ne duceam, in loc sa-si ia o geanta, el cara dupa el o punga de-un leu. Asa isi cara el obiectele personale. Toata echipa chicotea in spatele lui. In hotel, era neglijent, isi arunca lucrurile, le punea pe cele curate laolalta cu cele murdare”, ne-a povestit o alta concurenta, sub protectia anonimatului.

Daca la capitolul imagine a prezentat atat de multe minusuri, se pare ca Vladau n-a impresionat nici la capitolul finante: “N-avea un leu in buzunar. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca incerca sa agate femei cu bani, cand am filmat pe vasele de craoziera. Se tot ducea la sala si se baga in seama cu tot felul de femei, cele mai multe dintre ele mai in varsta, facea poze cu ele. Cred ca voia sa isi asigure viitorul”, ne-a mai spus o concurenta dezamagita.

Comentarii
Adauga un comentariu