Eveniment-Social

Concurs de atletism la Iași – FOTO

Publicat: 06 dec. 2019

Clubul Atletic Best Sport Academy în parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv Iași organizează un concurs de atletism. Competiția va avea loc pe data de 7 decembrie 2019 în sala de atletism Grădinari Iași.

Categoriile de participare  sunt reprezentante de copii 7-8 ani, 50 m ștafetă mixtă, copii 9-10 ani, 50 m ștafetă mixtă și copii 11-12 ani, 60 m ștafetă mixtă.

Competiția se va desfășura începând cu ora 09.00 în momentul înscrierii sportivilor. Prețul per participant este de 10 lei, iar înscrierile se pot face atât la fața locului, cât și online.

„Primul nostru vis #CupaAtleticBestAcademy a prins contur ieri în sala Grădinari din Iași, unde am avut parte de o frumoasă surpriză de a avea la start peste 450 de copii. Mulțumim copiilor și părinților pentru răbdare, perseverență și încredere în profesorii noștri.

Totodată, mulțumim școlilor care au răspuns invitației de a participa, cluburilor sportive pentru că ne-au fost alături și ne-au susținut această inițiativă, dar și antrenorilor și profesorilor fără de care această competiție nu s-ar fi putut desfășura. Nu în ultimul rând, mulțumim sponsorilor care ne-au ajutat ca fiecare copil să plece acasă cu câte o surpriză”, au declarat organizatorii evenimentului.loading...

Adauga un comentariu