Local

Concurs de promovare in grad pentru politistii locali

Publicat: 11 iul. 2016

Politia Locala Iasi organizeaza un concurs de promovare în grad profesional a functionarilor publici, in conformitate cu prevederile Legii nr. 188 din 1999 privind Statutul functionarilor publici. Conditiile de participare pentru cei interesati sunt ca acestia sa aiba cel putin 3 ani vechime în gradul profesional al functiei din care promoveaza, sa fi obtinut cel putin calificativul „Bine” la evaluarea anuala a performantelor individuale, în ultimii 2 ani calendaristici, si sa nu aiba în cazierul administrativ o sanctiune disciplinara neradiata în conditiile legii.

„Formularele de înscriere la concurs se depun la secretariatul institutiei, pâna la data de 30.07.2016. Bibliografiile sunt afisate la sediile Politiei Locale Iasi. Relatii suplimentare privind organizarea si desfasurarea concursului se pot obtine la telefon 0232/231617″, au precizat reprezentantii Politiei Locale Iasi. Dupa selectarea dosarelor de înscriere, proba scrisa se va desfasura in data de 10.08.2016, ora 09:00, la sediul Politiei Locale Iasi.

In momentul de fata, la nivelul Politiei Locale Iasi exista un total de 303 de angajati, iar conform noii organigrame propuse de autoritatile locale, 278 dintre agenti vor fi impartiti conform noilor structuri operative. Concret, structurile operative vor fi restructurate pe partea de planificare – 6 angajati, ordine publica – 96 de persoane, evidenta persoanelor –  6 persoane, fluidizare trafic – 12 angajati, protectia mediului – 6 persoane, iar la activitati comerciale – 6 persoane, la acest compartiment din urma, politistii locali având sarcina de a verifica legalitatea modului în care se desfasoara activitatile comerciale pe domeniul public al municipiului, respectiv in pietele agroalimentare, bazar, talcioc si comertul ambulant.loading...

Comentarii
  • Alo DNA -veniți la Politia Locala Iasi şi vedeți cum sau facut avansarile din 2010 si cat a pierdut statul ROMAN , financiar. Seful de serviciu personal a avansat doar neamurile si pilele directorilor. Parchet , DND , Presedentia Romaniei si Primaria Iasi va rog sa faceti ancheta.

  • tare te mai straduiesti …iti stau in gat femeile inteligente, frumoase si realizate! Dormi noaptea? Sa nu iti cada harletul in cap. Mai bine te vindeci de penibil si frustrare…ca prostia si uratenia nu se vindeca..Accepta ca atat esti si nu poti fi mai mult….

Adauga un comentariu