Stiri Turism

Concurs de sanii pentru primari si parlamentari la Serbarile Zapezii de la Baisoara

Publicat: 09 feb. 2012

Primari, parlamentari si presedintele Consiliului Judetean Cluj sunt asteptati la cea de-a 11-a editie a Serbarilor Zapezii in statiunea Baisoara la un concurs de sanii, la manifestari urmand sa participe si peste 1.200 de copii, care vor beneficia inclusiv de „cursuri de supravietuire”.

Palatul Copiilor Cluj-Napoca organizeaza, incepand de joi, cea de-a XI-a editie a Serbarilor Zapezii in statiunea Baisoara, in cadrul careia se va desfasura o proba pentru VIP-uri, un concurs pe sanii, la care sunt asteptati sa participe primari, parlamentari si presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Directorul Palatului Copiilor Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca la Serbarile Zapezii de la Baisoara sunt asteptati peste 1.200 de copii din 15 judete, bugetul manifestarii depasind 100.000 de lei.

Sambata, vor fi organizate concursuri specifice iernii – slalom paralel pe schiuri, trenuletul zapezii, dar va fi si un concurs de sanii pentru VIP-uri.

„Va fi o intrecere intre primari, demnitari si parlamentari. Avem confirmari ca vor veni la Baisoara presedintele CJ Cluj, Alin Tise, deputatii Alexandru Cordos (PSD), Adrian Gurzau (PDL) si Horea Uioreanu (PNL), precum si mai multi primari de localitati din zona”, a precizat Cuibus.

Potrivit acestuia, la Serbarile Zapezii va participa si un detasament de militari ai Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, care le vor preda copiilor „cursuri de supravietuire”.

„Militarii vor construi un iglu si ii vor invata pe copii sa faca focul in aer liber, in conditii de iarna”, a declarat Valentin Cuibus.

Programul Serbarilor Zapezii de la Baisoara mai cuprinde spectacole de muzica usoara si folclorica, coborare cu torte pe schiuri, un foc de tabara, un foc de artificii si discoteca in aer liber.

Manifestarea se va incheia duminica.loading...

Adauga un comentariu