Eveniment-Social

Concurs de selectie pentru admiterea la Centrul de Excelenta Iasi

Publicat: 16 sept. 2015
1

La Centrul de Excelenta (CEX) Iasi, în anul scolar 2015 – 2016, se vor organiza activitati de pregatire a elevilor din clasele a III-a si a IV-a, la disciplina Matematica. Se vor constitui câte doua grupe la fiecare nivel, formate din grupe a câte 25 de elevi. Testarea pentru admiterea la CEX va avea loc sambata, 26 septembrie, de la ora 9:00, la Colegiul National Costache Negruzzi. Proba va avea durata de 90 de minute.

Citeste si: Centrul de Excelenta Iasi isi continua activitatea – VEZI PROGRAMUL!

„Intrarea elevilor în sali va fi permisa pâna la ora 8:30. Elevii se vor legitima cu carnetul de elev cu poza, vizat pentru anul scolar curent. Înscrierea elevilor se va face la secretariatul colegiului Costache Negruzzi, în perioada 21 – 25 septembrie, între orele 13:00 si 15:00. Fisa de înscriere poate fi descarcata de pe site-urile: www.isjiasi.ro si www.colegiulnegruzzi.ro. De asemenea, fisa de înscriere poate fi solicitata la secretariatul scolii de provenienta a elevului sau la secretariatul de la Negruzzi”, a mentionat prof. Vasile Sorohan, director CEX.

Citeste si: Un nou an de activitate la Centrul de Excelenta Iasi – UPDATE VIDEO

De mentionat faptul ca Centrul are la baza Ordinul Ministerului Educatiei nr. 3771 din 8 mai 2001 si ca, inca de la aparitie, rolul acestuia a fost acela de a asigura adolescentilor cu abilitati speciale o pregatire deosebita si mai bine focalizata pe aptitudinile si nevoile lor de instruire. Pe de alta parte, in prim-planul acestuia a fost si este promovarea unei metodologii, respectiv instrumente, pentru depistarea valorilor autentice si de stimulare a creativitatii specifice varstei lor.

Adauga un comentariu