Eveniment-Social

Concurs de tir, castigat de redactorul ZIUA de Iasi

Publicat: 22 mart. 2008
1

• Si oficialitatile iesene au participat la concursul de tir organizat de Inspectoratul de Politie al Judetului Iasi, primul loc fiind adjudecat de viceprimarul Constantin Adascalitei

Ieri dimineata, incepand cu ora 9.30, Inspectoratului Judetean al Politiei Iasi a organizat un concurs de tir cu pistolul pentru reprezentantii mass-media. Acest concurs a fost castigat de redactorul Catalin Boacna, ziarist acreditat din partea cotidianului ZIUA de Iasi la politia ieseana. Locul doi a fost ocupat de un cameraman de la postul de televiziune Tele M, iar locul trei, de un jurnalist de la Ziarul de Iasi. Diferenta de punctaj intre cei trei ziaristi din fruntea clasamentului a fost destul de mare, intre primul si al doilea candidat inregistrandu-se opt puncte.

Acest concurs organizat pentru reprezentantii din mass-media locala s-a desfasurat la poligonul inspectoratului si s-a folosit munitie de razboi. Evenimentul a avut loc in cadrul manifestarilor dedicate Zilei Politiei Romane si nu s-a putut derula si fara participarea oficialitatilor iesene. De la ora 12.00, dupa ce reprezentantii mass-media au terminat concursul, a venit randul oficialitatilor sa traga cu pistolul. Pe primul loc a iesit viceprimarul Costel Adascalitei, iar pe locul doi s-a clasat Luminita Iordache, presedintele Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica. Pe locul trei s-a clasat prefectul Marius Bodea. „Acest concurs destinat reprezentantilor mass-media si oficialitatilor a devenit deja o traditie la IPJ Iasi. Organizam acest concurs cu mare placere si constatam de la an la an participanti care au adevarate abilitati de tragator”, a declarat ieri Virginia Pralea, purtatorul de cuvant al politiei iesene. In cadrul acelorasi manifestari, astazi vor avea loc activitati de prezentare a politiei in Piata Palatului.

Adauga un comentariu