Eveniment-Social

Concurs inedit organizat de Liceul de Informatica Iasi. Vezi detalii

Publicat: 07 oct. 2013
1
Liceului Teoretic de Informatica Iasi organizeaza anul acesta cea de-a VIII-a editie a concursului interdisciplinar interjuderean „Religia in dimensiune virtuala„. Competitia este dedicata Sfintei Cuvioase Parascheva si se va desfasura in intervalul 11 – 12 octombrie, in sala Centrului Cultural „Sf. Ilie” din Miclauseni.
Concursul este structurat pe doua sectiuni, anume cea dedicata proiectelor – PowerPoint, pagina web sau film, completata de conferinta „Imparatia cerurilor in experienta personala”, sustinuta de parintele Protosinghel Iustin Neagu de la Manastirea Socola.
Temele concursului sunt „Domnul Iisus Hristos si activitatea Sa mantuitoare”, „Sfintii Imparati Constantin si Elena, viata si activitatea”, „Spatiu si timp sacru” si „Trairea vietii in duh crestin”. La concurs au confirmat participarea echipe din Iasi, de la Colegiul „C. Negruzzi”, Colegiul National, Colegiul „M. Eminescu”, Liceul Teoretic de Informatica, Colegiul „M. Sadoveanu” Pascani, dar si de la Colegiul Tehnic Piatra Neamt.
Preselectia echipelor pentru faza finala a concursului are loc in ziua de 8 octombrie, la Liceul Teoretic de Informatica. Partenerii acestei activitati sunt Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ), Primaria, Mitropolia Moldovei si Bucovinei, proiectul fiind coordonat de prof. dr. Violeta Tutui si prof. Floricica Murariu.
Adauga un comentariu