Actualitate

Concurs inedit pentru studentii Universitatii Cuza. Imagini spectaculoase – FOTO

Publicat: 12 iun. 2016

Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi a lansat un concurs interesant, dedicat studentilor! Astfel, odata cu începerea sesiunii, birourile studentilor se aglomereaza de carti, suporturi de curs, caiete, fise, teancuri de foi, markere si alte instrumente utilizate în aceasta perioada.

Citeste si: Premii importante obtinute de studentii ieseni la Concursul National Traian Lalescu

„Cu aceasta ocazie, Universitatea Cuza si-a propus sa vada si sa faca vazut «Biroul de student UAIC». Mai exact, studentii au fost invitati sa trimita pe pagina de Facebook a institutiei, printr-un mesaj privat, o fotografie cu biroul lor, asa cum arata el în perioada sesiunii, când fiecare dintre ei se pregateste pentru examene. Pozele trimise au fost postate zilnic pe contul de Instagram UAIC. O data la doua zile, imaginea cu cele mai multe aprecieri pe pagina Instagram a fost distribuita si pe pagina de Facebook. Acest concurs nu este sponsorizat sau recomandat de instagram.com sau facebook.com, ci doar foloseste aceste site-uri ca platforma de organizare”, au transmis reprezentantii UAIC.

Citeste si: Concurs important pentru studentii Universitatii Cuza Iasi

Astazi va fi anuntat si castigatorul concursului. Acesta va fi autorul celei mai populare imagini, anume cea care aduna cele mai multe aprecieri. El va primi un obiect promotional, personalizat cu sigla Universitatii Cuza.

Citeste si: Rezultate deosebite pentru studentii ieseni, la concursul Seemous – FOTO

Sursa foto : Facebook UAIC

Adauga un comentariu